RETRO RÁDIÓ

Mégsem békült ki Zámbó Krisztián és Zsuzska





Három leánykérés és négy szakítás után úgy tűnt, hogy megint egymásra találtak a szerelmesek, aztán jött Krisztián és borította a bilit.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.03.07.
Módosítva: 2023.03.07.
zámbó krisztián szakítás szerelem

12 év hosszú idő, egy kapcsolatban egy évtized alatt sok minden történhet. Ám ami Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska körül zajlik, az tényleg kivételes történet. A páros 2011-ben szeretett egymásba, és már az első együtt töltött hónapok arról árulkodtak, hogy ez egy nem mindennapi kapcsolat lesz: hangos veszekedések, izzó érzelmekkel teli békülések jellemezték a hétköznapjaikat. 

Zsuzska és Krisztián se veled, se nélküled kapcsolatban él Fotó: TV2 

Az együtt töltött közel 12 évben összesen három leánykérés és négy szakítás a kapcsolatuk statisztikája, ami könnyen változhat még annak fényében, hogy a legutóbbi – februári – hangos szakításuk után most megint arról beszél a város, hogy együtt vannak. 

A pletyka azután reppent fel, hogy Zsuzska és Krisztián 2023 márciusának elején újra bekövették egymást az Instagramon. Első olvasatra ez nyilván bagatell dolognak tűnik, de tudnia kell az olvasónak, hogy a huszonegyedik században a hírességek bizony így adják a világ tudtára, hogy éppen milyen változáson megy át a magánéletük. Ha kikövetik egymást, szakítottak, ha újra megy az ismerősnek jelölés, megint együtt vannak. 

12 éve ismerik egymást (Fotó: Móricz István)

Zámbó Krisztiánék oda-vissza jelölése tehát arról árulkodik, hogy a felek megint közelednek egymáshoz. Az énekes viszont, akit a Bors a részletekről kérdezett, nem adott egyértelmű választ. Van most neki egyéb baja is… A telefonja tönkrement, amiben az összes jövőbeli fellépésének dátuma, a kontaktszemélyek elérhetősége és minden egyéb fontos információ szerepel. 

„Valami szoftverhiba miatt lehalt a telefonom, ami jó sok problémát generált most” – mondta Zámbó Krisztián a Bors megkeresésére. „Nagyon ideges vagyok, főleg azért, mert 2014 óta naptárt használok, mint minden rendes, régimódi zenész, és abban sosem csalódtam. A koncertszervezőim beszéltek rá, hogy a neten vezessem a naptáram, erre tessék! Lehal a teló, és elveszik minden fontos adat.”

Az énekes az Instagram-oldalán egy nyilvános felhívást tett közzé azok számára, akik koncertet szerveztek neki, hogy haladéktalanul keressék meg, mert nem tudja, hogy mikor, hova kell mennie. 

„Remélem sikerül felvennem a kapcsolatot az emberekkel, és nem okozok sehol csalódást azzal, hogy várnak, de nem jelenek meg” – magyarázta Krisztián, aki, ha már szóba jött a csalódás, így folytatta: 

Hallom én is a pletykákat, hogy együtt vagyunk Zsuzskával, de ez nem igaz. Tartjuk a kapcsolatot természetesen, nem értem, hogy miért kellene rosszban lennünk, ha szakítottunk. De attól még, hogy találkozunk és beszélünk, nem vagyunk egy pár.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás