Dárdai Blanka elárulta, eddig marad szerelmével Dominikán - Fotó!

L.L. Junior kedvese a közösségi oldalán tartott élménybeszámolót. Egy nézői kérdésre pedig elmondta, hogy mikor térnek haza Magyarországra.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.03.14.
nyaralás Dárdai Blanka L.L. Junior Dominika

Néhány hete L.L. Junior elutazott Dominikára, hogy kellően kipihenje magát. A feltöltődés mellett az útnak egy fontos része is volt, ugyanis egy új, közös vállalkozásba kezdett bele barátjával, ám ekkor még szerelmét nem vihette magával.

Fotó: Mate Krisztian

Azonban az énekesnek nem kellett sok időt egyedül töltenie a festői helyen, ugyanis február végén kilátogatott hozzá 18 évvel fiatalabb szerelme, Dárdai Blanka. A varázslatos helyről pedig az énekesnő most egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban mesélt követőinek.

„Itt minden gyönyörű, a nyelvük csodálatos, az ételek/gyümölcsök annyira frissek. Péntek délutántól a benzinkúton hangszórókkal bömböltetik a bachata zenét és söröznek 0-24. Egy szórakozóhely is teljesen más, gyönyörűen táncolnak, minden szexi. Ezenkívül az emberek nagyon jófejek, csak borzalmasan halogatók és szinte már túl lazák. Én ezt valahol imádom, de mivel mi meg állandóan pörgünk, furcsa ebbe a tempóba beleszokni” - mondta a fiatal lány.

Egyik történetében Blanka arra is kitért, hogy mikorra tervezik, hogy visszajönnek Magyarországra.

Április közepére szól a vissza jegy, de előbb fogunk valószínűleg

- írta az énekesnő.

Dárdai Blanka Dominika nyaralás
Április közepére szól a vissza jegyük Magyarországra Fotó: Instagram

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás