„Be kell látni, hogy valami elromlott” – megszólalt a szakértő Király Viktor válságba jutott házasságáról





A Borsnak egy családterapeuta mondta el, hogy lehet megmenteni egy válságba jutott kapcsolatot. Véleménye szerint van esély arra, hogy Viktor házassága rendbe jöjjön, azonban küzdelmes út vár rájuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.08.
Király Viktor házasság

Az utóbbi napokban több jel is arra mutatott, hogy Király Viktoréknak sikerült megmenteniük a házasságukat, ám az énekes ezt első kézből cáfolta meg. Elmondása szerint továbbra is vannak nehézségeik, de a kisfiuk érdekében ezeken igyekeznek túllendülni, s minél több közös programon részt venni. 

A Bors ennek apropóján megkérdezett egy szakértőt, van-e esély még arra, hogy rendeződjön a sztárpár kapcsolata.

Megmenthető még Király Viktor és Virág Anita házassága? Fotó: Vaskó Tamás

Viktor harcol a családjáért

Az énekes szemmel láthatóan minden követ megmozgat, hogy családjában helyreálljon a béke, azonban nincs könnyű dolga. Egy ismerős elmondása szerint még érezhető a feszültség köztük, ám igyekeznek figyelni arra, hogy Kolen semmit se érezzen ebből. Ugyanakkor a közösségi oldalukon azt lehet látni, hogy rendeződött a viszonyuk, hiszen egyre többször mutatkoznak egymás társaságában, Viktor azonban tagadta ezeket a felvetéseket. Az énekes Anita születésnapja kapcsán szólalt fel, miután egy meglepetésbulit is szervezett neki egy nívós budapesti étteremben. Úgy fogalmazott: vannak még nehézségeik, ám ennek dacára Anita továbbra is fontos számára. 

„Ő a gyermekem édesanyja, ennyi jár neki. Abszolút helyénvalónak gondolom.”

Bármi is van közöttünk, Anita fontos számomra. Továbbra is próbálunk dolgozni azon, hogy megmentsük a házasságunkat, de tény, hogy vannak nehézségeink.

„A kisfiunk miatt azonban továbbra is sokat vagyunk együtt családként, a napokban például hármasban voltunk játszóházban” – szögezte le Viktor.

 

„Be kell látni, hogy valami elromlott”

Droppa Éva családterapeuta a Borsnak elmondta,  milyen fontos szempontokra kell figyelnie Viktoréknak, ha valóban meg akarják menteni a házasságukat. A szakember szerint az első és legfontosabb lépés, hogy időben kezdjék el a problémák megoldását.

Minden kapcsolatot meg lehet menteni, csak időben el kell kezdeni. 

„Ha a problémák felszínre törnek, például általánossá válnak a veszekedések, feszültebb lesz a hangulat, akkor bizony be kell látni, hogy valami elromlott. Szerencsére erre is van ellenszer... Folyamatosan kell dolgozni a kapcsolaton, minden nap tenni kell a másikért. Elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet és szeretet, illetve a kompromisszum. Ha ezek nincsenek meg, és egy kapcsolat alapkövei hiányoznak, akkor nem valószínű, hogy van visszaút abból a bizonyos hullámvölgyből. Ellenben aki időt és energiát nem sajnálva tesz a másikért, és nem csak a szőnyeg alá söprögeti a gondokat, abszolút van esélye, hogy ismét harmonikus kapcsolatban vagy házasságban éljen” – mondta a Borsnak a családterapeuta. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás