Repkednek a szívecskék: kibékült Király Viktor és Anita?





Árulkodó szülinapi köszöntés: helyreállt a béke Király Viktor és felesége, Anita között? Bár korábban Viktor elismerte, bajban vannak, most szerelmes üzenettel köszöntötte kedvesét.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.03.07.
Módosítva: 2023.03.07.
Király Viktor házasság

Szerelmes üzenet? Szívhez szóló sorokkal köszöntötte fel szülinapján feleségét Király Viktor. Bár a sztárpár házassága hullámvölgybe került, minden jel arra mutat, hogy ki tudnak mászni a gödörből. 

Múlt héten Viktor maga ismerte el egy tévéműsorban: 

„Sajnos azt be kell vallani, hogy egy ideje már ténylegesen hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel.”

Vallomását hetek óta tartó találgatás előzte meg, sokan attól tartottak, hogy ők is Tápai Szabina és Kucsera Gábor sorsára jutnak, akik, hiába a három közös gyermek s a sok próbálkozás, végül nem tudták megmenteni házasságukat. Úgy hírlett, hogy Anita, és kisfiuk, Kolen el is költözött a családi otthonból, s míg a műsorvezetőnő a barátai személyében kereste a vigaszt, addig Viktor a munkába menekült.

Ennek valóságtartalma végül nem igazolódott be, annak viszont egyre több jele van, hogy helyreállt köztük a béke. Anita nemrég egy étteremben járt, az itt készült fotón pedig nem lehet nem észrevenni, hogy viseli a jegygyűrűjét. Viktor is nyilvánosan fejezte ki szeretetét: kedves üzenettel köszöntötte a ma 32. születésnapját ünneplő Anitát:

Felesége azonnal meg is köszönte, válaszához egy szerelmes emotikont is mellékelt. A közösségi oldalakon látott aktivitásuk tehát arról árulkodik, hogy helyreállt közük a béke, s talán azon szerencsések közé tartoznak, akik meg tudták menteni kapcsolatukat.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás