Megszólalt a barát, ezt mondja Király Viktor megromlott házasságáról





Tagadhatatlan, hogy Király Viktor élete egyik legnehezebb időszakát éli, hiszen válságba került a házassága. Ám az énekes közeli barátja szerint még nincs minden veszve.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.03.
Király Viktor válság házasság

Király Viktor és Virág Anita házasságáról még év elején röppentek fel az első pletykák, miszerint válságba került a kapcsolatuk. A sztárpár eleinte tagadta a vádakat, mondván, szóra sem érdemesek ezek a szóbeszédek, nem sokkal később azonban Viktor váratlan nyilatkozatot tett.

„Sajnos azt be kell vallani, hogy egy ideje már ténylegesen egy hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel” – ismerte el pár nappal ezelőtt a Tények Plusz kamerája előtt Viktor, aki a részletekbe nem akart belemenni, ellenben a rajongók egyből találgatni kezdtek a miértekről. Sokan Tápai Szabináékhoz hasonlították a párt, hiszen szintúgy az énekes sem szerepelt együtt a feleségével az utóbbi hónapokban. Arról nem is beszélve, hogy míg Anita a barátaival és a családjával töltötte az időt, addig Viktor a munkába temetkezett.

A Borsnak most a házaspár közeli ismerőse elmondta, mi az igazság a pletykákból...

Fotó: Szabolcs László
Küzd házassága megmentéséért Király Viktor

Harcolnak egymásért

A Bors információja szerint még nincs minden veszve Király Viktorék házasságát illetően. Az énekes kőkeményen dolgozik azon, hogy helyrehozza a kapcsolatát feleségével, s újra egy család lehessenek.

„Nincsenek könnyű helyzetben, de van még remény. Mindketten meg akarják menteni a házasságukat, harcolnak egymásért. Persze, aki volt már hasonló helyzetben tudja, hogy ilyenkor még dúlnak az indulatok, csatáznak az egók, de a kisfiuk miatt igyekeznek félretenni és megbeszélni ezeket a nézeteltéréseiket” – kezdte a Borsnak a házaspár egyik közeli ismerőse, aki hozzátette: Kolent továbbra is nagy egyetértésben nevelik, annak ellenére is, hogy mindketten másként élik meg ezt a helyzetet. 

A gyermekük a legfontosabb most számukra, Anita és Viktor is mindent megtesz, hogy Kolen semmit se érezzen ebből a feszültségből. Közben viszont nekik is fel kell dolgozniuk a történteket... Anita most a barátoktól és a családjától várja a támogatást, míg Viktor inkább a munkába menekül

 – tette hozzá az ismerős, akinek állításait csak erősíti az énekes legutóbbi megnyilvánulása is.

Szívecskével üzent Viktor

Viktor tőle nem megszokott módon üzent gyermeke édesanyjának. Anita ugyanis kitett egy fotózáson készült felvételt az Instagram-oldalára, ami annyira megtetszett az énekesnek, hogy egy szívecske kíséretében a következőt írta:

Super model, Super Mom

 – fogalmazott.

Ez azt is jelentheti, hogy valóban van még remény a kapcsolatuk megmentésére, hiszen Viktor most ország-világ előtt vállalta az érzéseit. Arról nem is beszélve, hogy Anita az énekes legújabb dalánál is közreműködött. A csinos műsorvezető nevéhez fűződik a magyar dalszöveg, amit Viktor szintén egy külön posztban köszönt meg.





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás