RETRO RÁDIÓ

„Nem kell őt sajnálni, milliomos asszony!” – G.w.M nem kíméli gyermekei édesanyját





A rapper azt állítja, Melanie hazudott saját magáról és a kapcsolatukról is, kijelentését pedig konkrét tényekkel is alátámasztja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.28.
G.w.M. ex botrány

Újabb szintet lépett a háború G.w.M és Nagy Melanie között! A rapper továbbra is az interneten gyalázza gyermekei édesanyját, míg Melanie sajátos módon igyekszik megvédeni a jó hírnevét. Azt lehetetlen eldönteni, hogy a több mint egy éve húzódó harcban kinek van igaza, ám G.w.M most ledobta az újabb atombombát. 

Azt állítja, hogy Melanie nem az, akinek mondja magát, hazudott a munkájáról és a tanulmányairól is.

Folytatódik Nagy Melanie és G.w.M háborúja – Fotó: Bors 

G.w.M kiteregette a családi szennyest

A rapper az esküvője napján ország-világ előtt nevezte hazugnak és manipulatívnak Nagy Melanie-t, míg az édesanya igyekezett magában tartani a véleményét volt kedvesével kapcsolatban. A Borsnak először azt mondta, nem kíván nyilatkozni az ügyben, hiszen méltatlannak érzi a rapper szavait, ám alig fél órával később már azt a bizonyos autót kínálta eladásra frappáns módon, amit volt párjától kaphatott.

Mercivel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk... Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett. Más a szeretetnyelvünk. Megfelelő, új partnert keres magának ez a full extrás, fekete táltos. Kizárólag belföldön futtatott, megkímélt állapotban

 – fogalmazott az Instagram-oldalán a kétgyermekes anyuka, a rappernek pedig több sem kellett. Az Instagram-oldalán azt írta, hazugság, miszerint Melanie a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett az egyetemen, hiszen ő sminkesként ismerte meg, s az édesanya most is ugyanezen a területen dolgozik a szépségiparban. Mindehhez még hozzátette azt is, hogy hamarosan mindenki rájön az igazságra Melanie-val kapcsolatban... 

„Egy diplomás titkos ügynök, vagy nem tudom magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát. Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? Vicc komolyan, de lassan mindenki rájön magától is” – fakadt ki a rapper. 

 

„Az öcsém adott 20 ezer forintot”

A hazug és a manipulatív jelzők után már milliomosként is hivatkozik volt kedvesére G.w.M. Sőt mi több... Elmondása szerint mindenét gyermekei édesanyjára hagyta, s neki az öccsétől kellett kölcsönkérnie, miután kilépett a kapcsolatból.

„Majd használja a Porschét, amit nekiadtam, vagy pénzzé teszi azt is, és vesz valamit abból a sok-sok mindenből. Van ott pénz, sokkal több, mint nekem. Az öcsém adott 20 ezer forintot, úgy kezdtem újra. Szerinted hol van minden, ha nem nálam? Szépen lassan, de kiforrja magát itt minden. Nem kell őt sajnálni. Milliomos asszony!” – írta az Instagram-oldalán Kulcsár Edina férje.

A kérdés csak az, mi az igazság?





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás