RETRO RÁDIÓ

Nagy Melanie-t aggasztja Kulcsár Edina botránya





A napokban felröppent pletykák eljutottak a kétgyermekes édesanyához is, aki kemény kritikát fogalmazott meg a sztáranyukával szemben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.24.
Kulcsár Edina botrány G.w.M.

Az utóbbi időben Kulcsár Edina és G.w.M botrányaitól volt hangos a sajtó. Először a rapper pénzügyeit vették górcső alá, majd a minap az egykori szépségkirálynő neve került összefüggésbe egy büntetőüggyel kapcsolatban. Edinát tanúként hívták be, s bár ez nem jelenti azt, hogy bármilyen bűn a terhére róható, a távoli környezetében akadnak olyanok, akiket aggaszt a dolog. Egészen pontosan Nagy Melanie-t.

Fotó: Instagram
 

A kétgyermekes édesanya a közösségi oldalán árulta el, hogy aggasztják a felröppent pletykák, másrészről pedig határozott véleménye is van az üggyel kapcsolatban.

Olvastam. Elég egyértelmű tényeken alapszik. Nyilvánvalóan érint a gyerekek miatt és nagyon is aggasztó. Véleményem van, elég határozott!

 – fogalmazott a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában Melanie. Bár a sztáranyuka nem kívánt részletesebben belemenni az ügybe, feltehetően jót tenne a G.w.M-mel való kapcsolatának, ha a szóban forgó botrány mielőbb tisztázódna.

 

Szóba sem állnak egymással

Mióta G.w.M Kulcsár Edináért elhagyta a kétgyermekes édesanyát, mondhatni elszabadult a pokol kettejük között. Az egykori szerelmesek rendszeresen üzengettek egymásnak a közösségi médián keresztül, sőt odáig fajult köztük az ellentét, hogy végül a bíróságon találkoztak egymással. Emellett arról sem szabad megfeledkeznünk, mikor a zenész nyomdafestéket nem tűrő hangnemben szólította meg volt kedvesét, de Melanie még így is meg tudta őrizni méltóságát.

Te gonosz, rothadt nő, te koholmány

 – szavakkal jellemezte Melanie-t, aki nem hagyta szó nélkül a sértéseket. 

„A megnyilvánulásod méltatlan hozzám. Illetve bárkihez az lenne, aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak! Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is. Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek közt ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink is olvasni fogják. A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan! Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban!” reagált akkor Melanie, aki azóta szóba sem áll G.w.M-mel.





 





Ezeket olvastad már?
Újra jön a Győzike Show! Ennyit változott a Gáspár család a régi showműsor óta - galéria!

Újra jön a Győzike Show! Ennyit változott a Gáspár család a régi showműsor óta - galéria!

"Recsegnek-ropognak a falak" - sírva hívta fel családját Ördög Nóra - Videó!

"Recsegnek-ropognak a falak" - sírva hívta fel családját Ördög Nóra - Videó!

Pásztor Erzsi: A mai napig büszke vagyok a Szomszédokra

Pásztor Erzsi: A mai napig büszke vagyok a Szomszédokra

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás