Sátánnak hívja G.w.M-et egykori anyósa





Meglepő jelzővel illette volt vejét Nagy Melanie édesanyja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.12.
G.w.M. Kulcsár Edina

Kulcsár Edina, G.w.M, Csuti és Nagy Melanie nevéhez fűződik a tavalyi év egyik legnagyobb botránya. Talán mindenki emlékszik arra, mekkora port kavart, mikor az egykori szépségkirálynő bejelentette: elhagyja gyermekei édesapját, pár nappal később pedig az akkor 25 éves rapper, G.w.M oldalán áradozott a boldogságáról. Ám nemcsak Edinára, de a zenészre is rászálltak a kommentelők: megkövezték, amiért otthagyta két gyermekét és édesanyjukat.

Bár a másik két szereplőt nagyon megviselte a dolog, Melanie igyekezett csendben tűrni, ami körülötte történik. Ezt azonban nem tudta sokáig tartani, ugyanis kapcsolata nagyon elfajult az exével...

Nagy Melanie édesanyja nem kímélte G.w.M-et Fotó: Bánkúti Sándor

Üzent a volt anyós

Nem csak Melanie állt ki saját magáért a szakítás után, a sztáranyuka édesanyja is üzent még a botrányt követően, ám mindez csak most került a nyilvánosság elé. Posztjában meglepő jelzővel illette G.w.M-et, sátánnak nevezte, és köszönetet mondott Edinának, hogy megszabadította a lányát tőle. 

Köszönettel tartozom Istennek és Edinának, hogy megszabadította a lányomat a sátántól 

– írta Borbála. 

Melanie és G.w.M háborúja

Talán senkit sem lep meg, hogy az egykori szerelmesek között óriásira duzzadt a feszültség, melynek hangot is adtak, főként a közösségi oldalaikon. Arról nem is beszélve, hogy a bíróságot is megjárták, ugyanis Melanie nehezményezte, hogy a rapper szakításuk óta nem fizet elegendő gyerektartást, így rá hárul minden anyagi teher, illetve egykori közös otthonuk hitelét is neki kell törlesztenie. G.w.M pedig azért fakadt ki, mivel állítása szerint gyermekei édesanyja miatt nem találkozhat kislányával és kisfiával. 

Annyira egy gonosz, rothadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél, és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő 

–  fogalmazott akkor G.w.M, mire jött a válasz az exétől, láthatóan másabb stílusban.

A megnyilvánulásod méltatlan hozzám. Illetve bárkihez az lenne. Aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak! Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is. Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek közt ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink is olvasni fogják. A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan!

– reagált a vádakra Melanie.

Bár a Ripost egy szemfüles olvasója pár hónappal ezelőtt lencsevégre kapta az egykori szerelmeseket, akik meglepően nagy egyetértésben beszélgettek egymással, nem vagyunk biztosak benne, hogy véglegesen békét kötöttek egymással. A megérzésünket pedig csak erősíti a volt anyós üzenete, aki még mindig kiáll a véleménye mellett. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás