RETRO RÁDIÓ

„Gonosz, rothadt nő vagy” – ezt már G.w.M. ex-felesége sem hagyhatta szó nélkül





Egyszerűen képtelenek elengedni a köztük kialakult feszültséget, így folyamatosan támadják egymást a közösségi-oldalaikon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.06.
vita

Nagy Melanie és G.w.M. azaz Varga Márk képtelenek elengedni a problémáikat, így folytonosak közöttük a nyilvános összeszólalkozások. A gyerekekről, úgy tűnik, hogy még mindig nem tudtak megegyezni, hiszen a helyzet újra bedurvult, miután G.w.M. egy indulatos Instagram-storyt rakott ki. Ebben feleségéhez szólt, aki természetesen a nap folyamán válaszolt a férfinak.

„Annyira egy gonosz, rohadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod úgy, ahogy annak idején veled is tette anyukád. Szeretném, ha észhez térnél és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő” – kezdte a kirohanását a rapper.

„A médiát is felnyalod (sztároskodsz) és előadod magad, milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt, vagy kamera nélkül viselkedsz! Szégyen-gyalázat vagy! Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát, te koholmány!” – írta Márk, aki ezt arra reagálta, hogy állítása szerint párja nem engedte át hozzá a kislányukat, ráadásul nagyon csúnyán beszélt a gyerekek előtt.

Melanie ezt természetesen nem hagyhatta szó nélkül. Egy rendkívül higgadt választ osztott meg az Instagramján.

„A megnyilvánulásod méltatlan hozzám, illetve bárkihez az lenne, aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak. Bármit hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is! Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek között ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink olvasni fogják! […] Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint az elmúlt hónapokban!”

A műsorvezető, elmondása szerint, megteszi a szükséges jogi lépéseket a gyerekei érdekében.





Ezeket olvastad már?
"Recsegnek-ropognak a falak" - sírva hívta fel családját Ördög Nóra - Videó!

"Recsegnek-ropognak a falak" - sírva hívta fel családját Ördög Nóra - Videó!

Pásztor Erzsi: A mai napig büszke vagyok a Szomszédokra

Pásztor Erzsi: A mai napig büszke vagyok a Szomszédokra

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Házasság első látásra:  Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Házasság első látásra: Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás