Mi az igazság? Kulcsár Edina ezt gondolja G.w.M pénzügyi botrányáról

Az egykori szépségkirálynő nem hajlandó foglalkozni a lejárató cikkekkel, melyek vőlegénye pénzügyi helyzetét boncolgatják.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.15.
Kulcsár Edina NAV G.w.M.

A minap egy online bűnügyi magazin részletes cikket jelentetett meg G.w.M anyagi helyzetéről. Hasábjaikon a rapper gyors vagyonosodásáról írnak, s megemlítik azt is, hogy az adóhatóság is vizsgálatot folytat az ügyben. A Privát Kopó bűnügyi magazinja úgy fogalmaz: „Túlzással sem lehet lelkes adófizetőként emlegetni a »gengszterrappert«, (...) nincs látható forrása az »előadóművész« luxuséletvitelének, vagyonának.” 

Emellett a cikk szerzője azt is részletesen kielemezte, hogy bár 2018-ban indított egy vállalkozást, a cég tiszavirág-életű volt, 2019-ben megszüntették. Az általa pedig gyakran emlegetett kiadói-menedzseri iroda, a G.w.M Music Production a hivatalos cégnyilvántartás szerint nincs és soha nem is volt. Ha ez nem lenne elég, még ezt is tudták fokozni! Mint kiderült, egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel, ahogy korábban sem.

Ezek alapján jogosan merülhet fel a kérdés: miből futja a 60 milliós S-osztályú Mercedes, a Porsche Panamera, az Edinának vásárolt 24 milliós Porsche Macan és a méregdrága Gucci cuccok?

TV2 párharc Kulcsár Edina G.w.M
Kulcsár Edina kiáll vőlegénye mellett Fotó: Bors

„Le akarnak járatni a hülyeségekkel”

Természetesen a vádak eljutottak a cikk szereplőjéhez is, aki az Instagram-oldalán reagált a pletykákra. A rapper láthatóan nem akar nagy feneket keríteni a dolognak, szeretne a pozitív dolgokra koncentrálni, azonban azt azért megemlítette a bejegyzése végén, hogy a jogi lépéseket megtették az ügyben.

„Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e… Persze itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint leakarnak járatni a hülyeségekkel! Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már… Istenem! Előadó vagyok, nem bohóc… Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom és ezzel lezártnak tekintem az ügyet! Természetesen a lejáratásomban részt vevő illetékesekkel szemben megtesszük a jogi lépéseket!” – fogalmazott G.w.M.

A Bors megkereste az ügyben Kulcsár Edinát is, hogy megkérdezzék, mit szól ahhoz, amit vőlegényéről állítanak, ám az egykori szépségkirálynő nem kívánt nyilatkozni. Szerinte csupán lejáratásról van szó, ilyen jellegű dologgal pedig nem foglalkoznak.

Nem foglalkozunk lejárató jellegű dolgokkal

  fogalmazott Edina.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás