Kulcsár Edina: Mellettem van egy erős férfi, aki megadja azt a biztonságot, amit világéletemben én akartam megteremteni





Az utóbbi időszak hatalmas változást hozott a szépségkirálynő életében, aminek köszönhetően átértékelte a férfi-női szerepekkel és a gyerekneveléssel kapcsolatos elképzeléseit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.11.
kapcsolat Kulcsár edina

A TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedőjében pénteken szerepel Kulcsár Edina a négyéves kisfiával, Medoxszal. Az adásból a nézők számára is kiderülhet, hogy mekkora az összhang kettejük között. Az édesanya tudatos szülőként neveli a gyermekeit, és pontosan tudja, hogy milyen értékeket szeretne továbbadni nekik.

– Hoztam otthonról egy példát, ahogy engem neveltek, és tudom, hogy melyek azok az értékek, amiket ebből tovább szeretnék adni a saját gyermekeimnek. Viszont a világ rengeteget változott 20-30 év alatt, és nem mindenben tudom követni azt a mintát, amit én láttam a családomtól – kezdte Edina. – Régen meg voltam győződve arról, hogy már nem létezik klasszikus férfi-női szerep; aszerint éltem az életemet, hogy mindent nekem kell előteremtenem. Aminek meg is lett a gyümölcse, ez viszont nagyon sok lemondással is járt, és valahol elvesztettem a belső nőiességemet, belefásultam a munkába. Most pedig, hogy megtapasztaltam egy új családi mintát, beláttam, hogy nem mindent nekem kell csinálnom, mert mellettem van egy erős férfi, aki megadja azt a fajta biztonságot, amit világéletemben én akartam megteremteni a szeretteim számára. A kisfiamnak azt szeretném megtanítani, hogy ő is olyan férfi legyen, aki számára a család az első, és ne csak saját magának éljen, hanem tartsa szem előtt a kötelességeit.

A kislányomnak pedig azt szeretném átadni, hogy legyen karakán, valósítsa meg önmagát, de ha megtalálja a megfelelő társat, akkor ne féljen egyet hátralépni és átengedni magát a párjának. Ami pedig a legfontosabb gondolat, és mind a két gyermekemben tudatosítani akarom, hogy a mai világban, ahol mindenki a telefonját nyomkodja, mennyire értékesek a mély beszélgetések és az együtt töltött minőségi idő.

Az utóbbi időszakban boldogságból és szomorúságból egyaránt kijutott az édesanyának, de szerencsére a nehézségekből is építkezett, és rengeteg erőt merített a történtekből.

Azt gondolom, hogy hiába boldog az ember, ha minden reggel arra kel, hogy valami beárnyékolja az örömét, de van két kisgyerekem, és nem hagyhatom, hogy megtörjenek a nehézségek, mert annak érdekében, hogy jó anyukájuk legyek, boldognak kell lennem. Az utóbbi időszakban sok mindent sikerült helyretennem magamban, és erősebb ember lettem.

A teljes interjút a szerdán megjelenő Hot! magazinban olvashatod el!

Hot magazin
Fotó: Hot! magazin

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás