RETRO RÁDIÓ

Szabyest visszavonulót fújt: igazat adott G.w.M-nek

Fényképpel igazolta magát G.w.M: a rapper aranylemezekkel pózolt, miután Szabyest azzal vádolta, hogy nincs is neki. Az influenszer bocsánatot is kért a tévedéséért.Megosztás
Szerző: mkb, Cs.G.
Létrehozva: 2023.01.25.
G.w.M. Szabyest bocsánatkérés

Még mindig nincs vége G.w.M és Szabyest nyilvános összecsapásának. Az influenszer talán az eddigi legdurvább kritikát fogalmazta meg, mikor azt állította: a rapper hazudott arról, hogy lenne aranylemeze. A válaszra nem sokat kellett várni, Varga Márk fotóval bizonyította, igenis van a birtokában jó néhány ilyen kitüntetés – igaz, olyan dalokért, amikben közműködőként vagy társszerzőként vett részt.

Elmondhatatlanul büszke vagyok! Mint a »nagy tesó«! Ezekkel a srácokkal amikor elkezdtem dolgozni, fingom se volt, hogy kik ezek, de az fix volt, hogy nagyon tudnak és kib@szott sokra fogják vinni a szakmában! Köszönöm, hogy részese lehettem az utazásnak! (...) Köszi öcsköseim és gratula magunknak! Folytatjuk…” – ígérte a rapper, aki egy 24 órán keresztül látható videós bejelentkezésben azt is elárulta: eddig nem vette át a számára kiállított aranylemezeket, ám ezt februárban pótolja majd.

Itt a viszály vége? Szabyest bocsánatot kért

Mindeközben Szabyest értesült arról, hogy adminisztrációs hiba miatt fordulthatott elő, hogy G.w.M aranylemezei nem szerepelnek a hivatalos adatbázisban.

Szabyest Instagram sztori, G.w.M bocsánatkérés
Szabyest bocsánatot kért közösségi oldalán G.w.M-től  Fotó: Instagram

Nyilvánosan elnézést kérek G.w.M-től a Mahasz adatbázisa miatt történt félrekommunikáció miatt. Január 24. reggelén egy darab G.w.M-dal sem jelent meg az adatbázisban (manuálisan keresve sem), majd ezt követően 18 DB platina kislemez és 6 darab arany kislemez jelent meg a Mahasz által frissítve feltöltve. Nyilvánosan elnézést kérek G.w.M-től a Mahasz adatbázisa miatti félrekommunikáció miatt” – írta az influenszer ugyancsak 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában, szúrta ki a Bors.

Ezzel könnyen elképzelhető, hogy véget ér az egy hete tartó adok-kapok.

 

Ezeket olvastad már?
Rúzsa Magdi friss videója láttán kitört a kommentháború

Rúzsa Magdi friss videója láttán kitört a kommentháború

„Ha nem gyógyulok meg, akkor vége a dalnak" – Bodnár Attila dámai vallomást tett

„Ha nem gyógyulok meg, akkor vége a dalnak" – Bodnár Attila dámai vallomást tett

Gianni Annoni arra vágyott, hogy édesapja büszke legyen rá

Gianni Annoni arra vágyott, hogy édesapja büszke legyen rá

Ekkora a baj? Már György herceget készíti fel Vilmos!

Ekkora a baj? Már György herceget készíti fel Vilmos!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás