Lebukott G.w.M, a Mahasz adatbázisa alapján semmilyen arany- és platinalemeze sincsen

Szorul a hurok a rapper körül.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.24.
G.w.M. Szabyest

Újabb szakaszához érkezett a G.w.M. és Szabyest közötti vita. A fiatal popsztár állítása szerint ugyanis G.w.M. semmilyen arany- vagy platinalemezzel sem rendelkezik, legalábbis erre utal az, hogy Szabyest megnézte a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetségének nyilvánosan is bárki számára elérhető arany- és platinalemez adatbázisát, ahol nem lehet megtalálni a rapper elismeréseit – írja a Reflektor.

A Pizzakingtype gls a 19 platina- és 9 aranylemezével flexelt sztorijában és a TV2 Tényekben, azonban semmilyen adatbázis (Mahasz) nem támasztja ezt alá, hogy akárcsak egy darab is lenne belőle

– szúrt oda keményen a „rappernek”.

Korábban a nem létező aranylemezével példálódzott a rapper Fotó: TV2

Szabyest rajongótáborával is megosztott egy linket, amin bárki le ellenőrizheti az információkat. A popelőadó zárásként megmutatta saját hitelesített aranylemezét, amely viszont ott van a Mahasz listáján. Kérdés, hogy G.w.M. mikor fog előhozakodni a sajátjával, már ha van neki egyáltalán.

Pattanásig feszült a hangulat

Mint arról korábban beszámoltunk a két előadó között azután mérgesedett el a vita, hogy Szabyest „Rohadvány sz*rnak” jellemezte G.w.M zenei munkásságát. 

Szerintem a Molnár Tomi mint szerző, ő a szakma. A G.w.M nem lesz szakma. Ez nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a sz@rra van igény

 – fakadt ki keményen a „Kedvenceink Kedvencei” című műsorban Szabyest.

Az eset után G.w.M. keményen reagált

Isten segítse az útját, hogy 50 éves korára elérje az én jelenlegi szóló megtekintéseim 

(380 000 000+) legalább 20 százalékát vagy a 9 arany- és 19 platinalemezemet. Ha megvan a 20 százalék, utána szívesen leülök vele a szakmáról beszélgetni.

Azt ugyanakkor egyelőre nem tudni, hogy milyen aranylemezekre gondolt a rapper...

G.w.M. körül nem ez az első gyanús ügy, egy bűnügyi magazin szerint ugyanis nincs látható nyoma annak, miből is származik a rapper mesebeli gazdagsága, mivel a sokszor emlegetett G.w.M Music Production nevű kiadócég nemhogy veszteséges, egyenesen nem létezik. 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás