RETRO RÁDIÓ

„Leszállt az égből egy angyal, hogy megmentsen” – Curtis megindító vallomást tett

Curtis életét teljesen megváltoztatta, hogy édesapa lett.Megosztás
Szerző: P. E.
2023.01.15. 06:00
Curtis

Amióta szakított a Majka–Curtis rapperpáros, utóbbi mintha egyszeriben megtáltosodott volna, egyre inkább engedi meglátni az igazi arcát. Saját, nagyszabású színpadi produkción dolgozik, rengeteget utazik, fellép, klipet forgat.

 

Hála az égnek, magam osztom be az időm, és nálam az a jó, ha mindig van mit csinálnom. Ha vannak szabad óráim, belekeverem magam mindig valami hülyeségbe…

 – kezdte nevetve Curtis a Borsnak.

A rengeteg tennivaló ellenére azonban még sincs számára fontosabb, mint az, hogy minőségi időt töltsön kisfiával, Doncsival, aki már elmúlt hároméves és imádja édesapját.

Sosem gondoltam, hogy egyszer egy férfiba leszek szerelmes!

 – nevetett újra, és folytatta: „ő a legfontosabb az életemben. Doncsival nagyon közel állunk egymáshoz, egy kis »minién«, mintha klónoztak volna. Nem csak külsőre, belsőre is.”

A legjobb barátok is vagyunk, és hála istennek, nagyon sok időt töltünk együtt, hiszen olyan közel lakunk egymáshoz, hogy a teraszomról látom a házukat!

 – kezdte a 33 éves sztárzenész.

Lesz testvére Doncsinak

A zenész most úgy tűnik, kiegyensúlyozott életet él. Kedvese, Barnai Judit Judie is mindenben támogatja őt, gyakran vigyáznak együtt a sztár gyermekére. Felmerült hát a kérdés, hogy mit szólna még egy babához.

– A kisfiam és Judie is nagyon jól kijönnek, tök jó a kapcsolat közöttük. Amikor nálam van Doncsi, sokszor én vagyok mellékvágányon, úgy elvannak egymással. A volt feleségem is persze partner ebben. Az is szóba került már, hogy egyszer lesz Doncsinak testvére. Hiszen egy nő életében a leggyönyörűbb dolog, ha babát hordhat a szíve alatt. Mivel Judittal tervezem az életem, így mindenképpen szeretnénk, hogy egyszer bővüljön a család, de egyelőre nincs napirenden – mondta mosolyogva Curtis, akit arról is faggattunk, hogy vajon a házasság gondolata is felmerült már-e köztük.

Egyikünk sem igazán hisz a papírban, nem ettől tesszük függővé a dolgokat. Jól élünk, boldogok vagyunk egymással, ennyi nekünk éppen elég most

 – fűzte hozzá szerelmesen a rapper.

Fia mentette meg

Széki Attila Curtis élete sokáig rossz irányba haladt. Szenvedélyei sokszor lettek úrrá rajta, így nem csoda, hogy a botrányéhes közönség számára a sztár kapcsán ezek a hírek szóltak a leghangosabban. Ráadásul testvére rendőrségi ügyeivel is összeboronálták a nevét, ám Curtis természetesen szentül kitart családtagja ártatlansága mellett. Amióta azonban a rapper 3 éve már egy másik szerepben éli életét, az apaság örömei elé nézett, úgy tűnik, végérvényesen jó útra tért, jó irányt vett az élete.

Teljesen felforgatott mindent az, hogy apa lettem. Leszállt az égből egy kis angyalka, aki azért jött, hogy megmentsen

 – mesélte a zenész meghatódva, hangsúlyozva azt is, hogy fia érzései a legfontosabbak a világon neki, bármit is tesz innentől, a lényeg, hogy meg ne sérüljön benne, mindent ez alá szeretne rendelni.

 

Ezeket olvastad már?
Felfedte közös múltját Curtis és Sydney van den Bosch: „a publikusat mondjuk, vagy sem?”

Felfedte közös múltját Curtis és Sydney van den Bosch: „a publikusat mondjuk, vagy sem?”

Zokogva aggódnak a rajongók: Majkáról van szó

Zokogva aggódnak a rajongók: Majkáról van szó

Sztrókkal került kórházba Baranyi László színművész

Sztrókkal került kórházba Baranyi László színművész

Schobert Norbi vérfagyasztó vallomása: „Mindenki engem akar eltenni láb alól”

Schobert Norbi vérfagyasztó vallomása: „Mindenki engem akar eltenni láb alól”

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás