RETRO RÁDIÓ

Mérhetetlen a boldogság, így győzi le a beszólásokat L.L. Junior és fiatal kedvese

Legújabb fotójukról csak úgy süt a boldogság. Dárdai Blanka kedvét még a rosszindulatú hozzászólások sem tudják elvenni.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.04.
Módosítva: 2022.12.04.
kapcsolat Dárdai Blanka L.L. Junior boldogság

Dúl a szerelem L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb kedvese, Dárdai Blanka között! A pár most már a nyilvánosság előtt is bátran vállalja érzéseit, sőt az énekesnő egészen meglepő részletességgel avatta be abba követőit, mit érez.

A gyönyörű pár egy ideig nem vállalta nyilvánosan a kapcsolatot, de belátták, nem tudják elrejteni érzéseiket. (Fotó: Instagram/Dárdai Blanka)


„Laci is fellép ma, ő is eljön az én koncimra, aztán folyt. köv. kis pihi után, megyünk az övére. A napunk csak most kezdődik. (...) Szép hétvégét nektek, remélem összefutunk” – írta legújabb fotójához Blanka.

Az énekesnő tőle nem megszokott módon reagált pár napja a gyűlölködő kommentekre, melyből kiderült: sosem érzett még ilyen boldogságot, mint L.L. Junior mellett – írja a Ripost. 

„Életemben először olyan ösztönösen vagyok boldog, hogy arra szavak nincsenek. Ez pont az a boldogság, ami azért nem hiányzott az életemből eddig, mert fogalmam sem volt róla, hogy létezik. Ezt semmilyen rosszindulatú komment nem tudja elvenni tőlem. (...) Itt csak néhány kép van, amit láttok, de a hétköznapjainkat, szavainkat, éjszakáinkat, ígéreteinket, vitáinkat, beszélgetéseinket nem. És ezt könyörgöm, ne felejtsétek el! Könnyen törtök pálcát a fejünk felett, hiszen csak a 18 év korkülönbséget látjátok és görcsösen ragaszkodtok a véleményetekhez, amit egy kép alá szerettek sokszor 86-szor leírni. Tökre unalmas és mindig az van bennem, hogy az idő majd bizonyítja és talán majd megértitek/elengeditek. Ezért könnyedén el tudom engedni ezeket a gonosz megjegyzéseket” – írta korábban Blanka.

 

Ezeket olvastad már?
G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Ilyen cuki kislány volt Király Linda!

Ilyen cuki kislány volt Király Linda!

„Gazdag pasi fizeti, vagy sem?” – kiderült, miből utazik ennyit Erdélyi Mónika

„Gazdag pasi fizeti, vagy sem?” – kiderült, miből utazik ennyit Erdélyi Mónika

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás