Megtörte a csendet Károly király állítólagos eltitkolt fia

A férfi már nem először áll elő azzal, hogy a család tagja.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.31.
Károly herceg Meghan Markle titok Harry herceg

Egy férfi, aki azt állítja, hogy Károly király titkos fia, megtörte a csendet Harry herceg és Meghan Markle Netflix-dokumentumfilmjéről, azt állítva, hogy az "érdekes kérdéseket vet fel", adta hírül a Daily Star.

Az ausztrál Simon Charles Dorante-Day többször is megjelent azzal a vad állításával, hogy ő III. Károly király és Kamilla biológiai fia - és még egy DNS-teszt elvégzését is szorgalmazta, hogy ezt bebizonyítsák. Rendszeresen tájékoztatja követőit közösségi oldalán, és árulkodó választ adott, amikor egy rajongója véleményezte a Netflix bombasikerét, "üdítőnek és őszintének" nevezve azt.

Az 56 éves Simon azt mondta, hogy bizonyos médiaszakértők "küldetésüknek tartják", hogy aláássák a Sussexeket. 

Sok az egyoldalú megszólalás... de felvetnek néhány érdekes kérdést, és a reakció rájuk, a nyilvánvaló média szakértőktől, nyíltan csúnya, megosztó és képmutató volt az én szemszögemből - a média szakértői nyilvánvalóan 'küldetésben' vannak. Például a "vér sűrűbb, mint a víz" reakció ...". Én az örökbefogadás tapasztalatából tudom, hogy ez egy rakás sz***. Mindannyian boldogok voltak, amikor Harrynek harmadik kereket kellett játszania Katalin és Vilmos mellett.

Simon a részrehajló királyi kommentátorra, Dan Woottonra utalt, aki ezt a vészjósló figyelmeztetést adta ki Harry hercegnek a Daily Mailnek írt cikkében. Simon rejtélyes választ adott, amikor nemrégiben megkérdezték tőle, hogy "közelebb vagyunk-e már az igazság kiderítéséhez", azaz sikerült-e már kiderülnie annak, hogy ő valóban Károly fia..

A nő kérdésére december 18-án egy olyan kép alá, amelyen ő és párja látható egy ausztrál bankjegyre nyomva, a következőket írta: 

Abszolút - vannak terveim a jövő évre és egy új megközelítésre! Némelyik időbe telik, mert mindennek prioritása van, de rengeteg dolog történik már most is sok különböző fronton egy adott napon! Ez csak nem áll meg ezen a ponton - és ahogy egyre több dolog kerül napvilágra vagy történik, úgy változik meg a dolgok iránya!!!

 

Őfelsége, a királynő szeptember 8-án bekövetkezett halálát követően Simon elmondta, hogy továbbra is keményen fog nyomulni - jogi segítséggel -, hogy hallassa a hangját.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás