Kő kövön nem marad: jövőre érkezik Harry herceg könyve





Angolul január 10-én, magyarul várhatóan tavasszal jelenik meg az önéletrajzi könyve.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.30.
királyi család Harry herceg könyv

Harry herceg önéletrajzi könyve vélhetően mérföldkőnek számító kiadvány lesz, amely betekintést enged Diana hercegnő kisebbik fiának életébe. Az emlékirat „nyers, rendíthetetlen őszinteséget” ígér, és várhatóan felfedi a herceg teljes igazságát korábbi életéről és arról, miért adta fel a királyi kötelezettségeit, és miért döntött végül az Egyesült Államokba való költözéséről – adja hírül a BBC News

Herry herceg nem vár évtizedeket, hogy megjelentesse nem mindennapi olvasmánynak ígérkező memoárját – Fotó: AFP

Folyik a találgatás a könyv tartalmáról

A hamarosan megjelenő könyvvel kapcsolatban, amelyet bárki elolvashat majd, sőt már előrendelés is leadható a kiadványra, a királyi család tagjai már előzetesen aggodalmukat fejezték ki. Ám nem csak ők, de a királyi családot követő szakértők is úgy vélik, hogy súlyos következményei lehetnek annak, ha valóban egy őszinte könyv lát napvilágot a kisebbik sussexi herceg tollából.  

Egy őszinte könyv hatása

Az biztos, hogy már a cím is kemény tartalmat ígér. A Spare, azaz Tartalék, ami egyértelmű utalás lehet ugyanis arra, hogyan érezhette magát Harry herceg a királyi családban. Vannak, akik szerint még az is elképzelhető, hogy Károly király a könyv miatt úgy dönt, hogy Harry gyermekei, Archie és Lilibet nem kapják meg az őket megillető címeket, sőt a Sussex hercege és hercegnője címeket is elveszi fiától és annak feleségétől. 

A könyv január 10-én fog megjelenni, elsőként angolul. Hazánkban a magyar nyelvű fordítást várhatóan tavasszal vehetik kezükbe az érdeklődők. 

Royal wedding
Boldog békeidők, itt még együtt a királyi család – Fotó: Alexi Lubomirski

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás