RETRO RÁDIÓ

Köllő Babett arra bátorít mindenkit, ne diétázzon karácsonykor

A gyönyörű Sztárban sztár leszek! zsűritag megengedi magának a bejglit, vagy a töltött káposztát, három napra beköltözik a konyhába, hogy az egész családnak elkészítse az ünnepi vacsorát.Megosztás
Szerző: metropol
2022.12.09. 09:30
karácsony Köllő Babett finomságok diéta

Ha fogyni szeretnénk, nem a karácsonyi időszak a legmegfelelőbb időszak erre. Hiszen, melyikünk szeretné sorra visszautasítani a finomabbnál-finomabb falatokat, húskölteményeket, vagy süteményeket? A Sztárban sztár leszek! zsűritagja, Köllő Babett általában nem fél attól, ha egy kissé meg kell fontolnia, mit ehet meg. Hozzá szokott, hogy odafigyel mind az étkezésére, mind a mozgás fontosságára is. 

Köllő Babett a lányát is beoltatná a koronavírus elleni vakcinával
Fotó: Máté Krisztián

Azonban a híresség arra is szeretné felhívni a figyelmet, hogy ne sanyargassuk magunkat feltétlenül a szeretet ünnepén.

– Az év egy-két napján hadd lehessen már bűnözni! Megérdemeljük, nem? Karácsonykor jöhet a halászlé, a töltött káposzta, sőt a bejgli is! 

Egyetek, igyatok, érezzétek jól magatokat!

 – szólít fel bennünket az extrém ruhákat kedvelő színésznő, aki tehát az ünnepekkor nem számolja a kalóriát. Miért is tenné, hiszen régóta őrzi szép alakját, nincs szüksége önmaga sanyargatására, azonban azt elárulta, hogy egy kis trükköt bevet esténként, hogy ezért lelkiismeret-furdalás nélkül induljon a habzsi-dőzsi.

Babett nagyon vigyáz vékony alakjára, de ünnepekkor mégis lazít a gyeplőn Fotó: TV2

– Előre diétázom picit, hogy amit az ünnepek alatt felszednék, azt előtte leadjam. Megvan a magam módszerem. Van egy italporom, amit megiszom, és álmomban égeti a zsírt és egyúttal feszesítem az arcomat is – avatott be a híresség a trükkjébe, mellyel ilyen jó formában tartja magát. Babett egyébként elmesélte, hogy idén szent este hármasban lesznek szűk körben, másnap érkezik hozzájuk rengeteg vendég, akiket el szeretne kápráztatni, így három napra beköltözik a konyhába.

– Húsleves lesz gazdagon, majd egy 10 óráig készülő libás sóletet készítek a felnőtteknek, a gyerekek nálunk ilyenkor rántott husit, krumpli pürével vagy rizzsel, kapnak. A desszert, pedig zserbó, több tepsivel, Lajcsi szelet, de mézeskalács is mindig van otthon – mesélte el Babett ünnepi kulisszatitkait.


 

 

 

 

Ezeket olvastad már?
Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás