RETRO RÁDIÓ

Karácsonyi bakijáról mesélt Meghan





A királyi családdal töltött első karácsonyáról árult el titkokat Harry herceg felesége, köztük egy kínos felfedezést is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.15.
brit királyi család

Harry herceg és Meghan Markle életének lassan nem maradnak titkai, ugyanis a Netflixre készített hat részes dokumentumsorozatban megismerkedésükről, szerelmükről, és a királyi családdal való állandó konfliktusaikról is beszámolnak. Ugyan a történetek egy része egyes szakértők szerint színtiszta hazugság, Meghan egy megmosolyogtató emléket is megosztott, méghozzá első olyan karácsonyáról, amelyet Harry nagyszüleivel tölthetett – írja a Mirror.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two
Fotó: Getty Images

II. Erzsébet életében a királyi család karácsonyainak mindig az egyik kedvenc kastélya, Sandringham adott otthont. Ide volt hivatalos 2017-ben Harry kedvese is, és Meghan nem tagadja, az első közös karácsony minden pillanatát élvezte, remekül érezte magát a királynő, Fülöp herceg, valamint Vilmos herceg és Katalin társaságában is. A meghívása eleve csodaszámba ment, ugyanis a családi karácsonyon korábban csak olyanok vehettek részt, akik már hivatalosan is a „Cég” tagjai – Harry azonban ekkor még nem jegyezte el Meghant, de addig győzködte nagymamáját, míg II. Erzsébet rá is kiterjesztette a meghívást.

Meghan most elmesélte, hogy Sandringhamből felhívta az édesanyját, és lelkendezve mesélt arról, milyen szórakoztató, energikus és vidám a hangulat, és hogy mindig ilyen nagy családról álmodott. De egy bakijáról is beszámolt: az első vacsora során Fülöp herceg mellé ültették, és Meghan örömében szinte szünet nélkül mesélt és beszélt a hercegnek, aki többségében mosolyogva bólogatott – a nő úgy hitte, élvezi a történeteit. Örömét meg is osztotta Harry-vel, aki azonban nevetve árulta el neki:

nagyapja az egyik fülére szinte teljesen süket volt már ekkor, és Meghan pont ezen az oldalán ült, így Fülöp valószínűleg egy szót sem értett a csacsogásából.

 





 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás