Botrány a palotában, Harry és Meghan senkit sem kímél

III. Károly király hazarendelte Vilmos hercegéket, és összehívja a válságstábot, mielőtt megjelenne Harry-ék vitatott dokumentumsorozata.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.03.
brit királyi család

Ismét áll a bál a brit királyi család körül: jövő csütörtökön kezdik el sugározni azt a hat részes dokumentumsorozatot, amelyben Harry herceg és Meghan Markle őszintén beszélnek az életükről, külön figyelmet fordítva a királyi családdal való viszonyuk megromlásának okaira. III. Károly király összehívta a válságstábot, hogy örökösével, Vilmos herceggel azonnal reagálni tudjanak majd a sorozatban elhangzó vádakra - írja a Mirror.

 

Fotó: AFP

Vilmos és Katalin hercegné jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban tesz látogatást, illetve egy díjátadón is részt vesznek, azonban a rossz nyelvek szerint nem véletlen, hogy Harry-ék sorozatának első előzetesét épp az ő bostoni tartózkodásuk alatt tették közzé: 

Meghan és a férje ezzel is meg szerette volna keseríteni a hercegi pár amerikai útját.

 

III. Károly, Vilmos és a korona kiemelt tanácsadói a király utasításainak megfelelően válságtanácskozást fognak tartani, és együtt nézik meg a sorozat első részeit, hogy egységes választ adjanak az abban látottakra. Az előzetes várakozásaik szerint rasszizmussal és a sussexi hercegi pár ellehetetlenítésével kapcsolatos kijelentések fognak elhangzani a Netflix sorozatában. A király főtanácsadó leszögezte: a királyi család egységesen fog fellépni, és sajnálattal veszik tudomásul, hogy a többszöri békülési kísérlet ellenére Harry-ék a történtek egyoldalú és erősen torzított, botrányszagú bemutatása mellett döntöttek.

A házaspárt sokan "Kardashianoknak" gúnyolják a palotában is, ugyanis véleményük szerint a nagyobb felhajtásért bármire hajlandóak, és csakis a közönség figyelmére és sajnálatára vágynak.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás