Ezért nem volt ott a királyi karácsonyi vacsorán Anna hercegnő





A híres királyi karácsonyi vacsorán mindenki ott van a családból, aki számít, de idén másképp alakult. Az okokra a palota válaszolt.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.26.
királyi család karácsony Károly herceg

A királyi hagyományoknak megfelelően a királyi család karácsonykor a sandringhami templomba sétált. A sasszemű rajongók azonban észrevehették, hogy egy nagyon prominens családtag hiányzik a csoportból. Anna hercegnő talán az egyik legnépszerűbb királyi családtag, ha hivatalos látogatásokról és feladatokról van szó - csak idén már 214 megbízatást teljesített -, de a király húgát vasárnap reggel sehol sem lehetett látni.

A 72 éves asszony nem csatlakozott gyermekeihez, Zara Tindallhoz, Peter Phillipshez és a család többi tagjához az éves ünnepi szertartáson, mivel megfázott - értesült a Mirror

A királyi hercegnőt megviselte a betegség, és jól megérdemelt pihenést tart egy mozgalmas év után, amelyben édesanyját is elvesztette.

-írták.  A legszorgalmasabb királyi családtag emiatt nem tudott részt venni Katalin hercegnő tegnap este sugárzott, a Westminster apátságban tartott énekes szertartásán sem- bár ez a hírek szerint nem teljesen igaz, hanem a menetrendek ütközése miatt történt a távolmaradás.

anna hercegnő
Anna hercegnő / Facebook

Anna december 15-én a londoni ExCel Londonban megrendezett London International Horse Show-n vett részt, ami azt jelenti, hogy nem tudott részt venni az ünnepi énekes istentiszteleten.

Károly király és Camilla királynő kíséretében a walesi hercegi pár és gyermekeik, György, Sarolta és Lajos is részt vettek a karácsony reggeli istentiszteleten a norfolki birtok Szent Mária Magdolna-templomában. Lajos herceg feltűnően hiányzott az Együtt karácsonykor elnevezésű énekversenyről, de karácsony reggelén ismét elrabolta a szíveket, amikor úgy tűnt, hogy az anyukáját rángatja, mert egyre nyugtalanabb lett a figyelemtől.

Az éves karácsonyi istentisztelet előtt megjelent Zara és Mike Tindall, Edward és Sophie Wessex Lady Louise Windsor és James, Severn vikomt, valamint Beatrice hercegnő, férje, Edoardo Mapelli Mozzi és fia, Wolfie is. A kegyvesztett András herceg meglepte a nyilvánosságot azzal, hogy megjelent, annak ellenére, hogy Károly király "kidobatta" a Buckingham-palotából. András, akit a pedofil Jeffrey Epsteinnel való kapcsolata miatti felháborodást követően megfosztottak címeitől, legkisebb lánya, Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank mellett mutatkozott be.

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KATALIN hercegnõ
Fotó: Matt Porteous

Az idei karácsony az első a család számára a néhai királynő szeptemberi halála után. Az egykori uralkodó az elmúlt két karácsonyt a windsori kastélyban töltötte - lemondva arról a királyi hagyományról, hogy a szezont Sandringhamben töltse - a Covid-19 járvány miatt.





 





Ezeket olvastad már?
Agárdi Szilvi elárulja a titkot: így jön le vakon a lépcsőn

Agárdi Szilvi elárulja a titkot: így jön le vakon a lépcsőn

Nótár Mary harmadszor is Fonogram díjas – Az énekesnő meglepő titkokat árult el

Nótár Mary harmadszor is Fonogram díjas – Az énekesnő meglepő titkokat árult el

Gyászol Kerényi Miklós Máté

Gyászol Kerényi Miklós Máté

Házasság első látásra: Petra máig odáig van Andris nászajándékáért

Házasság első látásra: Petra máig odáig van Andris nászajándékáért

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás