„Felálltam, kapálóztam, kiabáltam” – Béres Anett kendőzetlen őszinteséggel vallott a teaszeánszról





VV Anett a teaszeánszról, a balesetéről és a szer alatt tapasztalt hallucinációiról is beszámolt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.05.
Megrázó részletek

Béres Anett eddig nem hallott részleteket árult el a Balázsék hétfő reggeli rádióműsorában. Szerinte pozitív vonzata is volt a szerencsétlenül végződő szeánsznak, ugyanis rájött, hogy nem értékelte, hogy mennyien szeretik és támogatják őt. A titkos találkán mindössze hárman voltak, barátnője, Sáfrány Emese, aki korábban meg is szólalt az esettel kapcsolatban, illetve a szeánsz vezetője, aki nem értett igazán a hallucinogén szer használatához.

Béres Anettre Siklós mellett találtak rá törött csontokkal, eszméletlen állapotban /Fotó: YouTube

„Én azt terveztem, hogy reggel 9-kor ugrok az autóba, és megyünk haza. Körülbelül este fél 10-kor elkezdett hatni a tea. Fú, borzalom, amit átéltem tőle, bekerültem egy másik dimenzióba, és azt éreztem, hogy soha nem jövök ki. Aztán nem tudom hány óra lehetett, szerintem letelt az az 5-6, amit a hölgy ígért, hogy addig tart, és akkor feküdtünk le aludni. De én nem aludtam. Lefeküdtem, de küzdöttem, hogy én ebből kijöjjek, egy percet nem aludtam, és folyamatosan azt éreztem, hogy fel kell kelnem, mert ha nem kelek fel ebből a helyzetből, akkor bent ragadok az álomban, és egy élőhalott leszek. Életben leszek, de nem fogok tudni kijönni a tudatomból. Emlékszem, hogy felálltam, kapálóztam, kiabáltam, hogy »takarodjatok innen«. Benne volt a fejemben, hogy ha kapálózom, akkor kijövök ebből” – mesélte Anett, aki egy idő után felkeltette Emesét, hogy lelépjenek, ugyanis a hallucinációk miatt úgy érezte, el kell menekülnie a helyszínről.

„A szertartás vezetőjét én nagyon rossznak láttam valamiért. Azt hallottam, hogy még szól a zene, amit bekapcsolt, és hogy még ez a zene is visszahúz. Utána nagy nehezen összeszedtem magam, elindultam” – mesélte Anett, hozzátéve, hogy olyan hallucinációi voltak, hogy elrabolták a táskájukat, és amit látnak, az csak a képzeletük, igazából nincs ott semmi. Ezután a lány egyedül maradt, mert Sáfrány Emese visszament a táskájáért, ő azonban nem akart visszamenni a helyszínre. Amikor egyedül maradt, elkezdett menekülni – számolt be róla a Blikk.

„Ő visszament érte, és én nem vártam meg. Azt éreztem, hogy én egy másodpercet sem tudok itt maradni, és elkezdtem szaladni. Először az úton, a kocsim irányába, és aztán mondtam: »ezek engem mindjárt megtalálnak«, és elindultam keresztben, az erdőbe” – fejtette ki a megrázó részleteket a valóságshow-szereplő, aki végül nem jutott el odáig, hogy valakitől segítséget kérjen. Reggel egy szőlősben találta magát, ahol felmászott egy magaslesre, és leesett onnan. Ekkor eszméletét vesztette, és itt talált rá reggel egy arra járó férfi. Nemrég személyesen ment el megköszönni neki a segítségét.

A szertartás szervezője ellen rendőrségi nyomozás indult

Egy szentendrei nő szervezhette meg a „teaszeánszot”, amely miatt VV Anett kórházba került. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki. Azóta pedig eljárás indult ellene.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás