RETRO RÁDIÓ

VV Anett elárulta: visszatért Siklósra, találkozott a megmentőjével





A valóságshow-szereplő két hónappal a borzalmak után tért vissza Siklósra, hogy személyesen mondjon köszönetet megmentőjének.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.03.
nagy találkozás

Korábban több cikkünkben is beszámoltunk róla, hogy szerencsétlen véget ért, és majdnem meghalt egy titkos „teaszeánsz” során Béres „VV” Anett, amelyen Sáfrány Emesével részt vett. A rosszul sikerült szeánszon megivott főzet miatt menekülési ösztön jött Anettre, aki berohant az erdőbe. A közel 24 órás önkívületi állapota alatt egyebek mellett lezuhant egy magaslesről. Végül eszméletlen állapotban törtöt sarokcsonttal és csigolyájával találtak rá a siklósi erdőben. Azonnal kórházba szállították, ahol Anett heteket volt kénytelen tölteni, több műtéten kellett átesnie és még jelenleg is rehabilitációra jár.

Messze még a végleges gyógyulás Anett számára Fotó: Youtube

Még hosszú út vár rám a teljes felépülésig, de szentül hiszem, hogy egyszer vége lesz, és elkezdhetek egy új, megújult életet” - számolt be a Borsnak állapotáról a ValóVilág-szereplő. „Csütörtökön voltam Pécsett, kontrollon. Végre találkozhattam azzal az orvossal, aki a lábamat műtötte. Őt ugyanis csak félálomban láttam, mert az operációm után szabadságra ment. Még meg sem tudtam neki köszönni, amit tett értem… Nagy szerencsém volt, hogy a pécsi orvosok és nővérek kezei közé kerültem, az ő áldozatos munkájuknak köszönhetem azt, hogy egyáltalán itt vagyok”- mondta el Anett.

Találkozás az életmentővel

A volt valóságshow-szereplő a történtek után mindenképp szeretett volna találkozni azzal a férfivel is, aki annak idején végül megtalálta őt egy szőlőlugasban testileg-lelkileg teljesen összetörve és a végletekig elcsigázva. Ezért közösségi oldalán is közzétette, hogy keresi életmentőjét, így végül sikerrel járt. A bácsi egyik rokona ráírt, így megtudta a férfi nevét és telefonszámát is, akit felhívott és arra kért, hogy találkozzanak, hogy személyesen is megköszönje, hogy megmentette életét. A bácsi beleegyezett a találkozóba, így Anett a mostani pécsi kórházi kezelés után személyesen is találkozhatott azzal, aki megmentette az életét.

„Anyukámmal ketten mentünk, nagyon megható találkozás volt. Süteménnyel várt minket, és ahogy beszélgettünk, sokszor az volt az érzésem, hogy nem is érti, mi miért vagyunk ennyire oda, ő csak azt tette, amit a becsülete diktált: meglátott egy sebesült lányt és kihívta a mentőket…”- idézte fel a találkozót VV Anett.

„Azt is elmondta, hogy csak véletlenül fékeztek éppen ott, a földúton közel hozzám, kiraktak a kocsiból egy hűtőládát az árnyékba, azért álltak ott meg. Egyébként mentek volna tovább, és soha nem vesznek észre. Ha így alakult volna, akkor ott biztosan meghalok… Már fel voltam rá készülve, hogy véget ér az életem. Nem volt bennem félelem, elfogadtam, hogy eljött a vége… és akkor meghallottam az autót…”- mesélte el férfi által elmondott megrázó részleteket a híresség.

Anett azt is elárulta, hogy miért nem készülhetett róla és megmentőjéről közös fotó.

– A bácsi nem akar szerepelni a médiában, ezért nem készítettünk közös fotót. Csodálatos találkozásban volt részünk, amíg élek, hálás leszek neki. Bár képem nincs és nem is lesz róla, az arcát, amit most láttam először tisztán, sosem fogom elfelejteni„- mondta Anett.





Ezeket olvastad már?
„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás