Szigorú szabályok, erre számíthat Katalin hercegné és családja





Katalinék hamarosan elköltöznek, de új otthonukban mégsem tehetik mindig azt, amihez éppen kedvük van. Otthonosan érzik majd így magukat?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.03.
költözés

Ahogy azt megírtuk, a család hamarosan átköltözik a Kensington-palotából a windsori Adelaide Cottage-ba, közel a királynő rezidenciájához. Katalinék azonban nem változtathatnak meg túl sok mindent új otthonukon… Kétségtelen, hogy mindenki szereti a saját ízlésére formálni az életterét. Katalin és Vilmos viszont ezúttal nem kap szabad kezet, mert az ingatlanra, amely szerepel Anglia nemzeti örökség listájában, szigorú korlátozások vonatkoznak a restaurálást és a díszítést illetően.

Az ingatlant a kikötéseknek megfelelően 2015-ben felújították, így a családnak nincs is más dolga, mint beköltözni. A hercegi pár megtartja norfolki otthonát és a Kensington-palotában található lakosztályokat is, de az új rezidenciájukban töltik mindennapjaikat, hogy nyugodtabb életet biztosítsanak gyerekeiknek – írja a hellomagazine.com. A költözés nagy változást jelent Vilmos hercegnek, Katalinnak és három gyermeküknek. Új otthonukban mindössze négy hálószoba van, ami azt jelenti, hogy a személyzet nem fog velük lakni. A gyerekeknek talán az lesz a legfurcsább, hogy iskolát kell váltaniuk. A történelmi otthon ugyanakkor lehetővé teszi, hogy több időt tölthessenek a királynővel.

Az Adelaide-Cottage 1831-ben épült IV. Vilmos király felesége, Adelaide királyné számára. A ház a XX. század közepén Peter Townsendnek adott otthont, aki a brit légierő egykori pilótájaként szolgált, majd VI. György királynak dolgozott, emellett II. Erzsébet húgának, Margit hercegnőnek jegyese is volt.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás