Nagy változás jön Katalin hercegné életében: fel van erre készülve?





Katalin hercegné és Vilmos herceg, valamint gyermekeik nagy változásra készülnek otthon. Ez lenne az út egy önállóbb élet felé?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.20.
költözés

A hírek szerint a család hamarosan átköltözik a Kensington-palotából a windsori Adelaide Cottage-ba, közel a királynő rezidenciájához. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg számára ez amiatt is furcsa lesz, mert most először nem lesz otthon velük dada – írja a hellomagazine.com.

Úgy látszik, hogy Katalinék önállóbb életre vágynak Photo by Handout/Kensington Palace/AFP

A bébiszitterük, Maria Borrallo – akárcsak a kisegítő személyzet többi tagja – máshol fog lakni, nem pedig a családdal az új, négy hálószobás otthonukban. Maria György herceg nyolc hónapos kora óta a családdal van, rendszeresen feltűnik mellettük, a hivatalos rendezvényeken, sőt időnként a családi nyaralásokon is részt vesz.

Bár Maria számos feladatban segít, Katalin és Vilmos gyakorlatias szülők. Katalin különösen családcentrikus, a hercegné fontosnak tartja, hogy amennyire csak lehet, kivegye a részét a gyerekek neveléséből. Bár a királyi családban gyakran a dadák vannak a legtöbbet a kicsikkel, Katalin nem így nőtt fel, ezért a lehető legtöbb időt mellettük tölti.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás