Deák Bill Gyula nagyon aggódik feleségéért: Marika nem vállalja a kemoterápiát

Nagyon nehéz időszak áll a híres magyar blues énekes mögött, és úgy tűnik nincs vége. Felesége miatt még mindig nagyon aggódik.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.05.
mellrák

Tizenkét évvel ezelőtt egyszer már átélték ezt a rémálmot, amikor Marika jobb mellében találtak egy daganatot, amit akkor sikeresen el is távolítottak. Deák Bill Gyula felesége utána kemoterápiát és sugárkezelést is kapott, ami akkor annyira megviselte, hogy most, amikor újra átesett a betegségen, már nem akarja vállalni a kezelés okozta mellékhatásokat.

Marikát március elején műtötték meg újra, ami simán zajlott, néhány nappal a beavatkozás után már otthon is volt.

Deák Bill Gyula nagyon aggódik Marikáért

Marika hallani sem akar a kezelésekről

„Nagyon megijedtünk, mert tudtuk, mi vár ránk. Március negyedikén műtötték meg Marikát, aki néhány nap után már haza is térhetett. Fizikálisan jól érzi magát, csak ezt a meleget viseli nehezen. Szegény elég sokat fullad, de így is viszi a háztartást. A legutóbbi kontrollon a kezelőorvos azt tanácsolta, a gyógyulás érdekében kezdjen el egy kemoterápiás kezelést, ám az asszony erről hallani sem akar. Alá kellett írnia egy papírt, hogy az orvosi javaslat ellenére sem kéri a kemót és a sugárterápiát” – mondta a Blikknek Deák Bill Gyula.

A blues-király nagyon aggódik a feleségéért, aki viszont hajthatatlan és elmondta, nem kér több kezelést.

Nem szeretnék ismét kezelést, elég volt belőle tizenkét évvel ezelőtt. Nagyon rosszul viseltem, és azt a borzalmat nem akarom újra átélni! Egyébként sem vagyok most jól lelkileg, a napokban temettük el a nővéremet, ami nagyon megviselt” – tette hozzá a zenész felesége.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás