Ezek a sztárok külön utakon folytatják, de a barátság mégis megmaradt köztük





Az utóbbi időben egyre több válásról és szakításról hallunk a celeb világban. Közülük sokan a válás után is jóban maradtak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.20.
válás

A napokban Curtis volt kedvese, Krisztike nyilatkozott arról, hogy két évvel ezelőtti szakításuk ellenére barátok maradtak a gyermeke édesapjával. Ez a példás viselkedés ritka, de szerencsére nem egyedi; összeállításunkban egy csokorba gyűjtöttük a „legjobb kimenetelű” sztárválásokat.

A rapper exe is jóban maradt Curitis-sel Fotó: Bors

Oszvald Marika és Hidvégi Miklós

A Kossuth-díjas színművésznő évtizedekkel ezelőtt elvált már színész párjától, de ennek ellenére barátok maradtak. A válás kimondása után például együtt ünnepeltek, de ezután is huszonöt évig éltek egy fedél alatt, amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban. Az egykori házaspár ma már a közös unokának örülhet, és bár nem alkotnak már egy párt, a kapcsolatuk nagyon szoros.

Bár Oszvald Marika már elvált színész párjától Hidvégi Miklóstól ennek ellenére továbbra is barátok maradtak Fotó: Metropol/Szabolcs László

Liptai Claudia és Gesztesi Károly

A 2020 januárjában tragikus hirtelenséggel elhunyt színész korábban híresen jó természetének köszönhetően mindhárom volt feleségével baráti kapcsolatot ápolt. Liptai Claudiával a válás után is szoros maradt a viszonyuk, és nemcsak a kislányuk, Panka miatt. Előfordult, hogy kéz a kézben mentek egy sztárpartira, de élő adásban is örömmel fejezték ki az egymás iránt érzett mély szeretetüket.

Gesztesi Károly mindhárom feleségével baráti kapcsolatot ápolt Fotó: Korponai Tamás/Nemzeti Sport

Stohl András és volt párja, felesége...

A színész egy váláson és egy komoly szakításon esett túl az elmúlt húsz évben. Először két nagylánya édesanyja, Éva döntött úgy 2003-ban, hogy elválik, majd a két kisebb gyermeke édesanyjával, Ancsival is szakítottak 2016-ban. Stohl azóta ismét megnősült, párjával babát várnak, a családi életük pedig idilli: András jóban van az exeivel, igazi boldog mozaikcsaládként élnek.

Stohl Andrásnak sem romlott meg a kapcsolata az exeivel Fotó: DFP

Janza Kata és Pintér Tibor

A két színész házassága mesebelinek tűnt. A kilencvenes évek elején ismerkedtek meg a főiskolán, és hamar egymásba szerettek. Született egy lányuk is, Janka, aki 23 éves, és azon szerencsések közé tartozik, akiknek a válás ellenére is szeretik egymást a szülei. Kata és Tibor a főbb családi ünnepeket is együtt ülik meg, áldását adják egymás kapcsolataira és mindent megbeszélnek egymással, mint az igazi barátok.

Pintér Tibor házassága mesebelinek indult, de elváltak és barátok maradtak Fotó: Metropol/Markovics Gábor

 





A dosszié további cikkei
Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás