„Mi a lóf*szér’ nincsenek szemetesek?” – ByeAlex kifakadt Budapestre

Az énekes számára most tűnt fel, hogy az elmúlt hónapokban drasztikusan lecsökkent a kukák száma a fővárosban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.02.
kritika

ByeAlex sosem tartja magában gondolatait a nagyvilágról, gyakran posztol Facebook-oldalán az éppen aktuális közéleti témákról, vagy éppen a saját tapasztalatairól. Így történt ez a minap is, amikor az énekes a jó időre való tekintettel elindult, hogy a természetben töltse el szabadidejét. Itt szembesült azzal, amiről a Metropol már több cikkében is írt, hogy a budapesti kukáknak mintegy negyedét eltávolíttatta a fővárosi önkormányzat.

Az énekes jogos kritikát fogalmazott meg, egy mindenkit érintő problémáról Fotó: Facebook

„Minél jobb az idő, annál több időt töltök szabadtéri sportolással. minél többet vagyok kinn, annál többet gondolkodom azon, hogy mi a lóf*szér’ nincsenek szemetesek Madárhegyen? (alapvetően jellemző a XI. ker. kül- és kertvárosi részeire is pl. Örsöd) mehetsz-sétálhatsz kmereket, akkor találsz max. egyet. Az is tele, mellette is szeméttel…” – írta bejegyzésében az énekes. ByeAlex beszámolt róla, hogy szerinte a Madárhegy Budapest legcsodálatosabb része, ezért még jobban sajnálja, hogy itt is problémát jelent a kukák száma. Posztjában kreatívan kitalálta, hogy ő hogyan segíthetne megoldani a helyzetet.

Budapest-szerte szomorú kép fogadja a szemetet kidobni vágyókat Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Kinek küldjek (illetékes) egy dedikált fotót magamról cserébe, hogy úgy alapvetően a XI. ker. kertvárosi részének tisztaságának 2022-től szenteljenek nagyobb figyelmet?” – tette fel a költői kérdést ByeAlex.

Nem tudjunk mennyire rajonghatnak a fővárosi önkormányzatnál Alex dalaiért, de egy próbát mindenképpen megérhet az akció.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás