Rubint Réka könnyes szemmel vallott szülei válásának okáról





A LIfeTV-n látható, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Rubint Réka többek között a szülei kapcsolatáról mesélt. Sokáig tartott neki, amíg megértette, édesapja nem őt hagyta el.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.18.
szívszorító történet

„A szüleim azért váltak el, mert apukám nagyon szerette a nőket. Kicsiként is láttam, hogy anyukám azért előszeretettel nyomozott. Akkor még nem volt telefon, ment utána. Apukám elment vadászni megborotválkozva, vasalt ingben… – mondta el Rubint Réka Hajdú Péternek.

Azt is elmesélte, hogy jól emlékszik arra is, amikor anyukája őket is az autóba tette és vitte magával, mert nem tudta volna kire hagyni őket a testvérével. Ahogy azt a Blikkben olvashatjuk, édesanyja sokáig tűrte férje hűtlenségét, amíg végül hallott egy olyan telefonbeszélgetést, ami már túl sok volt neki és megmondta a férjének, hogy költözzön el. Réka apukája 16 évig élt együtt végül azzal a nővel, akiért feladta a családját.„Nehéz volt ezt feldolgozni, főleg úgy, hogy ők 33 évig éltek együtt az anyukámmal. Úgy éreztem akkor, az apukám elhagyott minket. […] Hosszú időbe telt, hogy elfogadjam, ez az ő döntésük volt, és nem minket hagyott el az apukám, hanem az édesanyámat. Ő ebbe majdnem belehalt lelkileg, meg fizikailag is” – mesélte könnyes szemmel a fitneszlady.

Rubint Réka mindig is szerette volna, hogy szülei újra egymásra találjanak Fotó: LifeTV

Szerette volna, hogy újra egy család legyenek

Amikor édesapja a második feleségétől is elvált, Réka mindenáron össze akarta hozni a szüleit.

„Mindent megtettem, amikor szabaddá vált az édesapám szíve. Addig nem, mert tiszteletben tartottam azt, hogy van új párja. De utána megtettem, hogy összehozzam őket, elvittem őket Balira” – mesélte.

Akkor minden arra utalt, hogy újra egymásra találtak a szülei, de végül kiderült, hogy anyukája nem tudja újra felépíteni a bizalmat, ami egy kapcsolathoz elengedhetetlen lett volna. Ennek ellenére Zsuzsanna asszony olyan volt ebben az időszakban Réka szerint, mintha kicserélték volna, fiatalodott vagy tizenöt évet.

Azt sajnálom, hogy a végén nem jutott több időnk. Talán a külön töltött évek sebeit be tudtuk volna gyógyítani. Ez most már nem derül ki – mondta Réka.

Anyukája mindig is az édesapját szerette

Schobert Norbi felesége 2019-ben veszítette el édesapját, és jól látta, hogy ez mennyire megrázta az édesanyját.

„Akkor láttam igazán rajta, mennyire ő volt a másik fele. 19 évesen megismerte, ő jelentette neki a mindent. Apukám volt a szerelme, a gyermekei édesapja és a társa. Se előtte, se utána más férfi nem volt az életében” – mondta Réka, akinek mint tudjuk, sajnos nem sokkal később az édesanyját is meg kellett gyászolnia.

 

 





Ezeket olvastad már?
Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás