RETRO RÁDIÓ

„Óriási megtorpanást jelentett anyukám halála” – Rubint Réka szívszorító vallomása





A vírus hatalmas űrt hagyott a fitneszedző életébe, ráadásul az édesanyját is a bezárás hónapjai alatt veszítette el. A fájó emlék mindennap eszébe jut, különösen ha online edzést készül tartani, aminek a helyszínén távozott el örökre az anyukája.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.17.
újrakezdés

Senkinek nem volt egyszerű az elmúlt másfél év, mindenki a saját bőrén tapasztalta meg, milyen az, amikor az ember életéből kitépik azokat a dolgokat, amiket egészen addig teljesen természetesnek vélt. Réka igyekezett helytállni a nehéz időkben is, és heti két alkalommal elkezdett online edzéseket tartani a garázsában, de nagyon hiányoztak neki a személyes edzések. Számára teljesen egyértelmű volt, hogy mi lesz az első lépése a nyitások után.

„Ahhoz tudnám hasonlítani az elmúlt másfél évet, mint amikor a Kalahári-sivatag elején kiraknak, és azt mondják, hogy menj át rajta, de egyetlen pohár vizet adnak a kezedbe. Hiába az online tér, fizikailag el lettem szakítva az Alakreform-családomtól, hiányzott minden, amit egy-egy személyes találkozás ad, szomjaztam az ölelésükre. Ahogy lehetőség volt, és azt mondták, hogy védettségi igazolvánnyal visszakaphatom mindazt, amit korábban nélkülöznöm kellett, nem is volt kérdés, hogy beoltatom magam” – kezdte Réka a HOT! magazinnak.

Édesanyja a karjai között halt meg (Fotó: Bors)

Nemrég szörnyű tragédia történt a sportoló családjában: márciusban az otthonukban hunyt el Réka édesanyja – pontosan ott, ahol az edző az online edzéseit szokta tartani.

„Alapvetően nehezebb online órákat tartani, mivel nekem szükségem van arra, hogy a vendégeim között kapjam és adjam az energiát. Épp ezért a garázsból, egy kamera előtt állva, nehezebben tudtam töltekezni, de az évek és a rutin segített ezt megoldani. Viszont óriási megtorpanást jelentett ebben anyukám halála, hiszen ott, a tornám helyszínén halt meg a karjaimban” – mondta.

Ha tudni szeretnéd, hogy mit érzett Réka és hogyan igyekszik talpra állni, elolvashatod a HOT! magazin ma megjelent számában.

 





Ezeket olvastad már?
Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Bodrogi Gyula 90 éves – Családtagjai üzentek a szülinaposnak

Bodrogi Gyula 90 éves – Családtagjai üzentek a szülinaposnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás