Ezt hihetetlen: ide vezetett Tóth Andi első útja, miután kiheverte a Dancing with the Stars fáradalmait





Az énekesnő igazán nagy sikeren van túl, hiszen Andrei Mangrával ők lettek a TV2 show-műsorának a győztesei. Tóth Andi most viszont egy olyan fotót tett ki a közösségi oldalára, ami azt mutatja, nagyon várja az elkövetkezendő időszakot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.23.
lelkesedés

Andit egy karácsonyi ajándékboltban láthatjuk, ahol éppen egy aranyos kis Télapó-figurát készül megcsókolni. Az énekesnő azt is kinyilvánítja bejegyzésében, hogy nagyon imádja a karácsonyt. Kérdés, hogy az ideit kivel tölti.

A kérdés azért merülhet fel bennünk, mert egyre több jel utal arra, hogy Andrei Mangrával nemcsak táncpartnerek és barátok lettek, hanem ennél több van közöttük. Ezt bizonyítja Andrei nemrég kitett posztja is, és az a tény, hogy a táncos úgy döntött, itt marad Magyarországon annak ellenére, hogy eddig folyamatosan a világ különböző részein élt és dolgozott.

„Sosem lehet elég korán kezdeni.. Biztos voltam benne, hogy a dancing után a karácsonyi shopping lesz az első dolgom, és tessék... A második napon már a @karacsonyhaz -ba vezetett az utam🎅🏽 Nem mellesleg lesz is itt egy karácsonyi dzsesszkoncertem Gödöllőn (nov. 21.)😁🤩 Csak én készülök már ennyire?” – tette fel a kérdést a bejegyzésben.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás