Tóth Andi meggyőzte a táncost! Magyarországra költözik Andrei Mangra - Videó!





A Dancing With the Stars győztesei nagyon közeli kapcsolatba kerültek a műsor alatt, és Andrei elárulta, egy számára fontos személy is élőben nézte őket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.21.
szoros viszony

A profi táncos nagy világutazó hírében áll, már külföldön is szerepelt a Dancing With the Stars műsorában, ráadásul munkája - és néha partnerei - különböző távoli országokba rángatja el a sármőrt. Idén azonban megtört a jég, és a mostani táncpartnere a gyönyörű Tóth Andi elég nagy hatással volt a fiatalemberre ahhoz, hogy letelepedjen nálunk a versenyző.

Andrei Mangra Gelencsér Tímeával beszélgetett a döntőt megelőzően, ekkor még nem tudhatta a férfi, hogy győzni fognak Andival. Tímeának elmondta, Andi győzte meg arról, hogy ide költözzön hosszú távon.

Nagyjából azt mondhatom, hogy igen, itt fogok maradni Magyarországon„ - árulta el Andrei Mangra, aki azt is elmondta, hogy mik a tervei a jövőben idehaza - „Tanítani fogok, amit eddig is csináltam, amatőröket profikat, csajokat várok, mindenkit várok”

Andrei Mangra és Tóth Andi tökéletes párost alkotott a színpadon /Fotó: Credit line: Profimedia

Még egy kis csipkelődésre is jutott erő a műsor előtt, ugyanis Timi számára is felajánlotta a táncoktatásának lehetőségét Andrei, bár a legutóbbi döntőben kikapott a lány és tánctársa Hegyes Bertalan ellen.

Tudom, hogy te a Bercihez jársz, de jöhetsz hozzám is havonta egy alkalommal„ - mondta nevetve a táncos.

Különleges alkalom volt ez a forduló Andrei számára, ugyanis még édesanyja is eljött élőben megtekinteni a táncaikat.

Velem itt van az anyukám, ő soha nem szokott jönni, de ma valahogy eljött. Tavaly sem volt itt. Az 5 évad alatt egyszer volt már, most ez a második alkalom” - mesélte el a férfi.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás