RETRO RÁDIÓ

Rúgások és kemény pofonok! Így vezette le a feszültséget a Sztárban sztár leszek! versenyzője





Pál-Baláž Karmen hetek óta küzd az álmaiért a TV2 zenés tehetségkutatójában, azonban egy kis kikapcsolódás neki sem árt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.14.
kikapcsolódás

Küzdősporttal vezette le a feszültséget a Sztárban sztár leszek! versenyzője, ebben barátnője, Urbán Edina segítette őt.

Edina nem egy átlagos edzésre vitte Karment, hanem egy igazán profi és felkészült edzőhöz, Virág Andráshoz az Exatlon korábbi versenyzőjéhez mentek, aki a karate és a kick-box alapjait mutatta meg a lányoknak.

Szerintem ez tényleg arra jó, hogyha valami ilyen hasonlóval találkoznánk az utcán, amikor éjszaka sétálsz a nagyvárosba, akkor legyen annyi önbizalmad, hogy ne féljél valamit tenni magadért, hogy tényleg ne legyél beparázva, hanem amit itt kipróbálsz, azt tud használni ” – nyilatkozta Karmen.

„Andris tök jó dolgokat mondott, hogyan kell beijeszteni, meg hogy kell ilyen jól megütni horogból..., úgyhogy ha ilyen van, akkor már simán bevetjük” – mesélte nevetve Urbán Edina.

Küzdősporttal kapcsolódott ki a verseny előtt Karmen – Fotó: TV2

„Egyértelműen kijelenthetem, hogy nem bántam meg semmit, hogy eljöttem ebbe a műsorba, mert rengeteget ad nekem, és én szeretem az ilyen napokat, heteket, hónapokat, amikor nincsen egy percem se másra, csak arra, amit szeretek – az énekre és a színpadra –, és tényleg ebben az egész körforgásban lenni, én nagyon élvezem az egészet” – jelentette ki Karmen, aki ma este újra megmutatja, hogyan tud átalakulni, táncolni és főleg, énekelni!

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Miló Viki világbajnokságra készül

Miló Viki világbajnokságra készül

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás