Kylie és Kendall Jenner az agyontaposott rajongók holttestei mellett siettek el a tragikus koncertről





Khloé Kardashian szexi szelfiket rakott ki a tragikus koncertről, Kylie és Kendall Jenner pedig a holttestek mellett menekültek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.08.
botrányos viselkedés

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, Travis Scott koncertjén nyolcan meghaltak, és több százan megsebesültek, miután a közönség soraiban ismeretlen okokból pánik tört ki.

Miután az első sorokban állók közül többen is eszméletlenül estek össze, a mögöttük állók menekülni kezdtek, a pánik pedig pillanatok alatt a teljes tömeget hatalmába kerítette. A sokkoló pillanatokról rengeteg videófelvétel is készült.

Az Astroworld fesztivál nyitónapjának fő eseményén ott volt Scott menyasszonya, a második gyerekükkel terhes Kylie Jenner, valamint a milliárdos Insta-celeb nővérei, Kendall Jenner és Khloé Kardashian is. A közösségi oldalakon mindhárman kapják azóta is a kemény kommenteket, mert a legkevésbé sem viselkedtek együttérzően – számol be a Ripost.

Khloé szexi szelfiket rakosgatott ki a koncertről, és azokat még akkor sem törölte, amikor már a világon mindenki tudta, hogy legalább nyolcan meghaltak. Kylie és Kendall pedig a szemtanúk szerint úgy sétáltak el a holttestek mellett a testőreik gyűrűjében, miután a hatóságok kiürítették a helyszínt, mintha csak eldobott papírpoharakat kerülgettek volna. Mindketten csak azzal törődtek, hogy minél hamarabb kijussanak, és ne lássa senki őket.

Ennek ellenére Kylie a koncert másnapján azt állította, hogy ő, a testvérei és Travis sem tudtak arról, hogy többen meghaltak a show alatt. Mindenről csak azután értesültek a médiából, hogy hazaértek. Ennek az állításnak ellentmond, hogy a koncert közben maga Kylie posztolt egy Instagram-sztorit, amiben egy szirénázó mentőautó halad a tömegben a sérültekért.

Közben az is kiderült, hogy mi okozta a tragédiát. Először az terjedt el a közösségi oldalakon, hogy valaki droggal kezdte el beinjekciózni a körülötte állókat, és ezért tört ki a pánik. Ám azóta tisztázódott, hogy Travis és Drake arra biztatták a rajongókat, hogy induljanak meg a színpad felé, és másszanak fel hozzájuk, ha tudnak. Ezért már többen feljelentették a rapper párost, sőt egy sérült be is perelte őket és a koncert szervezőit is.





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás