Megrázó videó! Nyolc embert taposott halálra Travis Scott koncertjén a pánikba esett tömeg





A világsztár koncertjén nyolcan meghaltak, és több százan megsebesültek, miután a közönség soraiban ismeretlen okokból pánik tört ki.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.06.
tömeges tragédia

Legalább nyolc ember meghalt, és háromszáznál is többen szorultak orvosi ellátásra, miután Travis Scott, nyolcszoros Grammy-jelölt rapper houstoni koncertjén eddig ismeretlen okból kitört a pánik. Az Astroworld fesztiválon történt tragédia a beszámolók szerint az incidens azzal kezdődött, hogy a hátsóbb sorok elkezdték előre tolni az előttük állókat, akik így a kordonokhoz szorultak - írja a Metro.

A rapper azt est folyamán többször is kért segítséget a biztonsági őröktől, de nem kapott Fotó: SUZANNE CORDEIRO/AFP)

Miután az első sorokban állók közül többen is eszméletlenül estek össze, a mögöttük állók menekülni kezdtek, a pánik pedig pillanatok alatt a teljes tömeget hatalmába kerítette. Az eddigi jelentések szerint legalább nyolc ember életét vesztette, több százak sérültek meg, a legfiatalabb sebesült egy 10 éves kisfiú. A koncertet azonnal megszakították, és az Astroworld Music Festival következő programjait is lefújták.

Travis Scott az est folyamán többször is a biztonsági őrök segítségét kérte, miután ő is látta, hogy a színpad előtt egyre sűrűbb a tömeg, sokan már egészen a színpad széléig tolakodtak. A hatóságok még vizsgálják a történteket.

A megvadult közönségről egy szemtanú készített videót:

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás