RETRO RÁDIÓ

A magyar zenész élete legnehezebb időszakáról vallott

Az énekes kendőzetlen őszinteséggel mesélt életének arról az időszakáról, amikor elvesztették otthonukat és a napi betevőre sem futotta.Megosztás
Szerző: metropol
2021.11.08. 14:30
nehéz élet

Elképesztően nagy utat járt be a sikerig vezető úton Emilio, aki nemrég látogatta meg egyik – kilókkal küzdő – sorstársát, Gézát. A fiatalt az egész ország akkor ismerte meg, amikor Schobert Norbert vigyázó szárnyai alá vette, hogy segítse, a több mint 300 kg-os Géza életmódváltását. A zenész úgy érezte eljött az idő, hogy ő is lelket öntsön Gézába, aki szerény hajlékukban fogadta Emilióékat.

Forrás: Drága családom

„Géza az elején talán egy kicsit zavarban volt, feszengett attól, hogy milyen a házuk, milyen szerények a körülmények. Nagyon kevés emberrel szoktam megosztani életemnek azt a részét, amikor én is hasonló, sőt, még rosszabb körülmények között éltem. Neki részletesen meséltem minderről, hogy bátorítsam, hogy erőt adjak neki, hogy soha ne adja fel” – mondta Emilio, aki felidézte a sötét múltat.

2000-ben teljesen padlóra kerültem. Az önkormányzat elvette a lakásunkat, de valahol laknom kellett, így visszamentem oda. Nem volt bevételem, a lakásban nem volt se fűtés, se víz, egy matracon aludtam. Fogalmam se volt róla, hogy mit hoz a holnap. A hidegben még tüdőgyulladást is kaptam, de nem volt pénzem kiváltani a gyógyszert. Senki nem volt mellettem, csak a jóistenbe tudtam kapaszkodni” – idézte fel a múltat a Drága családomban az énekes, akit néha-néha meghívtak a Fészek Klubba, ahol töltekezhetett egy kicsit.

„Sok szeretetet kaptam ott, zenélhettem, enni és inni adtak. A lelkem romokban volt, amit a testem is megsínylett. Ha volt pénzem krumplit, kenyeret és tésztát ettem, mert arra futotta. Így híztam 168 kg-ra” – tette hozzá Emilio, aki biztos volt benne, hogy sorsa jobbra fordul majd.

Mindvégig bíztam Istenben és nem adtam fel. A hideg lakásban, a gyertya fényénél írtam a dalokat. Ott született a »Ne nézz vissza rám« című dalom is. A kitartásomnak meg is lett a gyümölcse, 2003-ban felfedeztek és minden elkezdett jobbra fordulni. Tudom, hogy milyen nehéz a rosszban, de ki kell tartani és bízni a jóban” – mondta az előadó.

Ezeket olvastad már?
Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás