RETRO RÁDIÓ

Fantasztikus átváltozás, az ország egykori legkövérebb fiatalja 100 kilót fogyott egy év alatt – Fotó

Rácz Gézu 318 kilót nyomott, amikor egy évvel ezelőtt találkozott Schorbert Norbival, akitől nemcsak szénhidrátszegény ételeket, de most már munkát is kapott.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.06.17. 06:40
Kitartás

100 kilót fogyott egy év alatt Rácz Gézu. Az ország egykori legkövérebb fiatalja ugyan elvesztette a megkülönböztető címét, ám ő ezt egyáltalán nem bánja. Azért is van oka örülni, mert napokon belül megkezdheti élete első munkanapját, így végre lesz saját pénze.

Rácz Gézu napra pontosan tegnap találkozott először Schobert Norbival. A fitneszguru azután karolta fel az akkor még 317 kilós kamaszt, hogy olvasta a Bors róla szóló riportját. A pándi cigánysoron élő fiatalember akkoriban szinte még a levegőtől is hízott, ám azóta rengeteget változott az élete, mivel Norbi biztosítja neki a szénhidrátszegény étrendet.

Géza tegnap a fitneszguru irodájába volt hivatalos, hogy elvégezzék a havonta esedékes mérlegelést. A már 18 éves fiatal némi izgalommal a szívében lépett a mérőeszközre, és a fitneszguru sem tagadta feszültségét. Amikor aztán meglátták, milyen szám jelenik meg a digitális kijelzőn, mindketten lelkesen felkiáltottak: Ez igen!

„Sikerült! Géza egy év alatt lefogyott 100 kilót! Most az a terv, hogy egy újabb esztendő alatt újabb egy mázsától szabaduljon meg, hogy aztán a plasztikai sebészek eltávolítsanak róla 15–20 kiló megnyúlt bőrt” – mondta a Borsnak Norbi.

Gézu 318 kilogrammról 218-ra fogyott egy év alatt (Fotó: )

Géza története ezzel tehát nem ért véget, mi több, csak most jön a java, ugyanis ha­marosan munkába áll, szintén mentora segítségével.

„Az egyik monori üzletemben fog dolgozni egyelőre négy órában. Ebből végre lesz saját keresete, ami nyilván Géza önérzetének is jót tesz majd” – mosolygott Schobert Norbert.

Most intézik az újdonsült munkavállaló hivatalos papírjait, és ha azok végre a kezében lesznek, már alá is írhatja élete első munkaszerződését.

„Ez tényleg nagy nap, a fogyás és a munka miatt is! Ezt csinálják utánam!” – fogalmazott a Borsnak Rácz Gézu, akinek ezentúl nem kell attól tartania, hogy édesanyjával és testvérével együtt utcára kerülnek.

 

Ezeket olvastad már?
Szijjártó Péter: Büszkék vagyunk rájuk – Fotók!

Szijjártó Péter: Büszkék vagyunk rájuk – Fotók!

Csecsemőgyilkosságnak és tank-harcálláspontnak is otthont adott a 80 éves, körtéri Gomba – Galéria!

Csecsemőgyilkosságnak és tank-harcálláspontnak is otthont adott a 80 éves, körtéri Gomba – Galéria!

Nagyon jól tudtunk együttműködni a magyarokkal – nyilatkozik a japán építész

Nagyon jól tudtunk együttműködni a magyarokkal – nyilatkozik a japán építész

A Hunor mentőszervezet már 12 túlélőt emelt ki a romok alól

A Hunor mentőszervezet már 12 túlélőt emelt ki a romok alól

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás