Elképesztő csavar a Totem végjátékában – mégsem az esett ki, aki feláldozta magát

Véget ért A TV2 nagyszabású túlélő-reality műsora a Totem, és végre kiderült, hogy kik nyerhették el a Vadon Ura címet.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.18.
bravúros győzelem

A Totem a TV2 túlélő-reality műsora pénteken a végéhez ért. A tegnapi napon végre kiderült, hogy melyik csapat utolsó két játékosa nyerte meg a heteken át tartó küzdelmet.

Tegnap volt az utolsó adás, azaz a Finálé, ami jócskán tartogatott meglepetéseket. A Farkasok és a Szarvasok is egy nagy fordulat előtt találták magukat a döntő napja előtt, hiszen mindkét csapatban fel kellett, hogy áldozza magát egy-egy játékos. Mint minden korábbi feladat során, itt is volt egy kristály, amit az önfeláldozók kaptak meg. Ezúttal Oczella Esztert és Ekanem Bálintot illette ez a jutalom.

Miután feláldozták magukat, útjuk Ördög Nórihoz vezetett, aki közölte, hogy folytathatják a versenyt, azonban ezzel együtt ki kellett választaniuk, hogy ki jut majd tovább a döntőbe – ahol így a legvégső győzelem az Oczella lányok, illetve Varga Viktor és Ekanem Bálint között dőlt el. Az utolsó küldetést mindkét csapat, a Farkasok és a Szarvasok is fél órán belül teljesítették, de az egyik csapat hét perccel hamarabb végzett, így ki is derült, hogy: a Varga–Ekanem páros mondhatja magát a vadon urának.

Varga Viktor a győzelemmel kapcsolatban még az Instagram-oldalára is posztolt egy közös képet a csapattársával.

„A vadon urai a farkasok!! A nagycsavar után végül @e_k_a_n_e_m_ -mel nyertük meg a @totemtv2 -et” – írta a képhez Viktor.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás