RETRO RÁDIÓ

Drámai vallomás, ezzel a betegséggel kell megküzdenie Tóth Gabinak

Az énekesnőnél olyan problémákat állapítottak meg az orvosok, melyekről csak most vallott először.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.04.20. 09:40
kezelés

Megdöbbentő titkát árulta el legutóbbi blogbejegyzésében Tóth Gabi. A népszerű énekesnő a www.csalad.hu weboldalon mesélt először arról, hogy kislánya, Hannaróza születése után súlyos betegséget állapítottak meg nála az orvosai.

Bajos hormonok

- Nem említettem korábban, és semmilyen interjúban nem hangzott el, hogy a szülést és szoptatást követően sajnos kiderült: a hormonháztartásom felborulásának következtében lett egy autoimmun betegségem, aminek a neve Hashimoto. Ez egy pajzsmirigybetegség, ami autoimmun gyulladást indít el, ezzel károsítva a pajzsmirigyet, alulműködéshez, ritkábban túlműködéshez vezethet. Egyelőre nálam az utóbbi van, de ez az esetek többségében egyszer csak megfordul - mesélte Gabi.

(Fotó: Metropol/Markovics Gábor)

Vakcinakérdés

Gabi állapota bármikor megváltozhat, így sok más autoimmun és pajzsmirigy-beteghez hasonlóan nem mindegy, milyen vakcinát kap az aranytorkú díva.

- A lényeg, hogy emiatt én csak a Pfizer- vagy a Moderna-vakcinákat kaphatom meg. Az orvosom azt mondta, hogy az ünnepek alatt mehetek az oltásra. Biztosan sokan megmosolyogják, de én azt éreztem, hogy ez a legnagyobb ajándék, amit húsvétra kaphatok... A feltámadás ünnepén én is esélyt kapok arra, hogy végre „feltámadjak” és magam mögött hagyva ezeket a szorongással teli hónapokat végre újra alkotni, zenélni, ÉLNI tudjak - írta Gabi.

Bármit Hanniért

Gabi az oltást követően egyre nyugodtabb lett, megkönnyebbült, és azonnal rohant is játszani a kislányával.

- Ezen a ponton idejött Hannikám, és mintegy jelezvén, hogy most akkor már eleget írogattam, elkezdte a szemembe nyomogatni a kis bedobós formáit. Tudjátok, ez az a játék, amikor egy sablonba be kell dobálni a csillagot, a kört, a kockát stb. A sashalmi piacon vettem egy nénitől párszáz forintért, és egyik nap azzal szórakoztam, hogy a szemhéjammal megtartottam őket. Ezen annyira jól szórakozik az én kis csalogányom, hogy gurgulázva nevet, és napjában 9485746765899388576498-szor hozza ide őket és nyomja ki velük a szemem - viccelődött Gabi.

 

Ezeket olvastad már?
Kiderült, ki nyerte a Csináljuk a fesztivált! műsorát! Ez lett az évszázad magyar slágere

Kiderült, ki nyerte a Csináljuk a fesztivált! műsorát! Ez lett az évszázad magyar slágere

Kiderült az igazság, így halhatott meg valójában Máté Péter

Kiderült az igazság, így halhatott meg valójában Máté Péter

Kórházba került és meghalt a Rendőrakadémia sztárja

Kórházba került és meghalt a Rendőrakadémia sztárja

Ajjaj! Idén sem tudja megtartani az esküvőt Szuperák Barbi és Jolly. Ez van a háttérben

Ajjaj! Idén sem tudja megtartani az esküvőt Szuperák Barbi és Jolly. Ez van a háttérben

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás