Súlyos betegséggel küzd a kislánya: retteg a jövőtől a Séfek Séfe döntőse





Súlyos betegséggel küzd a Séfek Séfe döntősének kislánya. Bíborka bármikor meghalhat, és előbb-utóbb borzalmas fájdalmai is lesznek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.24.
súlyos betegség

A Séfek Séfe egykori döntőse, Szendrei Bence rettegve tekint a jövőre. Kislányát, az egy éves Bíborkát ugyanis súlyos, gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták.

Fotó: TV2

„Egyszerűen megfogalmazva, Bíborka egyik enzimje nem túl aktív, emiatt egy bizonyos cukorfajta nem tud lebomlani. Ez mérgezővé válik a szervezetre nézve” - kezdte a Tények Plusz műsorában az édesapa. Mint kiderült, ezek mérgező anyagok lerakódna az agyban és a gerincvelőben. Bíborka valószínűleg sosem fog felállni, vagy járni.

„A kezével és a lábával egy kicsikét tud mozogni, de a hallása és a látása eléggé gyenge. Fejlődni már nem fog, elérkeztünk a tetőzéshez. Ezt nem tudjuk, hogy meddig fog tartani, de sajnos várható lassan a romlás.”

A jelenlegi orvostudomány szerint a kór nem gyógyítható, és nagyon súlyos tünetekkel jár. Az ilyen betegségben szenvedő gyerekek általában 1-3 éves korukig élnek.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás