RETRO RÁDIÓ

Megérintette a halál szele Zsidró Tamást

Bár nagyon vigyázott magára, s szigorúan tartotta magát a szabályokhoz, mégis elkapta a koronavírust a sztárfodrász. Ami pedig ezután várt rá...Megosztás
Szerző: metropol
2021.04.08. 05:00
poklok pokla

Zsidró Tamás a poklok poklát járta meg

A sztárfodrász életének legrosszabb rémálma vált valóra: tíz napon át küzdött a démonjaival legyengülve, lázasan, levegőért kapkodva feküdt az ágyban. A híresség úgy hiszi, egy bevásárlás során kaphatta el a fertőzést – lévén sehova máshova, csak közértbe járt – éppen pár nappal azután, hogy megkapta az első védőoltását március elején. Az életerős sportember még ma sem ocsúdott föl az embert próbáló hetekből…

Zsidró Tamás az ellenségeinek sem kívánja, amit átélt (fotó: Instagram)

– Nem gondoltam, hogy ennyire borzalmas lesz, de azt kell mondjam, az ellenségemnek sem kívánok ilyen két hetet. Az első tíz nap komolyan mondom, maga a pokol volt. Látászavarral kezdődött. Azon kaptam magam, hogy hiába nézem, nem látom rendesen a betűket, és éreztem, hogy valami bezavar az agyi központba is, mert egyszerűen nem áll össze a szó. Aztán jött a gyengeség, és az alvászavarok. Reggel nyolc órának éltem meg az éjszaka kellős közepét, és el­kezdődtek a lázálmok is – kezdte a Borsnak Zsidró, aki egy alkalommal tényleg azt hitte: eljött a vég.

Magányos harcosként küzdött

– Éjjel három körül lehetett, amikor arra ébredtem, hogy nagyon nehezen kapok levegőt. Bevallom férfiasan, nagyon megijedtem, és azt éreztem, hogy itt az idő mentőt hívni. Magas lázam is volt, és teljesen eluralkodott rajtam a halálfélelem: már kórházat vizionáltam, lázálmomban már lélegeztetőgépen voltam – emlékezett a legszörnyűbb órákra a sztárfodrász, aki egymaga kellett, hogy megküzdjön a kínok kínjával. Isteni szerencsének érzi, hogy három fia közül még a vele élő Dani is pont az édesanyjánál volt akkortájt.

– Hálisten a fiaim azokban a napokban, amikor elkezdtem gyengülni, nem voltak nálam. Égi gondviselésnek érzem, hogy ez így alakult, s hogy megóvhattam őket attól, hogy elkapják tőlem a vírust. Egy ideje párkapcsolatom sincs, úgyhogy abszolút „magányos harcosként” küzdöttem, de túl vagyok rajta – mondta megkönnyebbült hangon Zsidró, aki úgy érzi, ilyen mélyen még semmilyen betegség nem hatott rá az életében, s bár fellélegzett a negatív tesztek után, némi félsze még akad a betegség után.

– Sokszor felébredek pontban éjjel háromkor, de most már vissza tudok aludni, úgyhogy az alvászavar a múlté. Teljesen jól érzem magam, de még vár rám egy teljes kivizsgálás, mert tartok a szövődményektől. Az orvosom javaslatára a sportos életre is csak fokozatosan térek vissza, mert nem tudni a hirtelen megerőltetés mit okozhat a tüdőnek, szívnek, úgyhogy fő az óvatosság. Ha tanácsolhatok valamit, tényleg mindenkinek azt üzenem: ne vegye félvállról a betegséget és min­denképp oltassa be magát – tette hozzá a celebek kedvenc fodrásza, aki éppen az 58. születésnapján, május végén kapja meg a második védőoltást.

Ezeket olvastad már?
Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Hatalmas veszteség! Elhunyt a Kossuth- és Emmy-díjas művész

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt Körtvélyessy Zsolt életének utolsó kívánságáról

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Sáfrány Emese rettegett, hogy milyen lesz ismerkedni egyedülálló anyaként

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás