Pokollá teszik az emberek ennek a nőnek az életét, Meghan Markle áll a háttérben





Az elmúlt hetekben viharos volt a hangulat a brit királyi család háza tájékán, aminek az egyik elszenvedője egy angol házaspár.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.18.
interjú

Korábban a Metropol is beszámolt róla, hogy Meghan Markle és Harry herceg Oprah vendége volt, aki interjút készített a párral. A riportól készült videót körülbelül 1 hete tették mindenki számára elérhetővé és azonnal óriási port kavart a társadalomban. A beszélgetés alatt több olyan állítás is előkerült, ami miatt sokan a fiatal pár ellen fordultak. Többen vallják, hogy tiszteletlenül beszéltek a királyi családról, és túlléptek egy határt a válaszaikkal.

Váratlan fejleménye az esetnek, hogy sokan a frusztrációjukat egy Meghanre hasonlító nőn vezetik le. Pokollá vált az élete, miután elkezdték az interneten sértegetni, erről mesélt a Daily Mailnek Sarah Mhlanga, aki amúgy a hercegné hasonmásaként is dolgozik. A koronavírus előtt már szinte teljes munkaidős állása volt, hiszen hetente több felkérése is volt a 38 éves nőnek.

A nő elmesélte, hogy korábban is érte már bántás a külseje miatt. Az egész akkor kezdődött, amikor Sussex hercege és hercegnője bejelentette, hogy lemondanak vezető királyi tisztségről, de amióta leültek Oprahval, a bántalmazás fokozódott. Már nem mer elvállalni semmilyen munkát a nagy gyűlölethullám miatt, amit kap az emberektől. Nem is csoda a félelme, hiszen volt olyan internetes troll, aki azt mondta neki, hogy nem kellene hasonlítania Meghanre, mert ő „a világ leggyűlöltebb nője”, és hogy „ugyanazt a bántalmazást érdemli”, mivel úgy is tesz, mintha ő lenne.

„Vannak emberek, akik úgy érzik, hogy háborút kezd a királyi családdal szemben, és mivel Meghant nem tudják elérni az emberek, így engem használnak boxzsákuknak” - mesélte a nő, hogy szerinte miért kap annyi utálatot mostanában.

Sarah egyébként az interjú után jobban szimpatizál a párral. A közösségi médiában elkövetett bántalmazások ellenére továbbra is Meghan és Harry herceg mellett áll, és nagyon reménykedik benne, hogy a királyi csetepaté még megoldható valahogyan.





Ezeket olvastad már?
Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás