RETRO RÁDIÓ

Kiderülhet valaha az igazság Meghanról és Harryről?





Tegnap este a lapzártánk után este vált nézhetővé az az Oprah-interjú, ami elvileg lerántja a leplet a hercegi párt övező titkokról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.08.
megdöbbentő

Az elmúlt időszakban folyamatosan kerülnek napvilágra az újabbnál újabb súrlódások a brit királyi család és Meghan és Harry között, sőt napi szinten kerül be a páros valami hírrel a médiába. Óriási port kavart többek között az Oprah-val készített interjú is, ami vasárnap lapzártánk utántól már teljes egészében megnézhető. A királyi család természetesen ennek a lépésnek sem örült túlságosan, így mindenki izgult, hogy pontosan mit is mesélhet majd a Meghan Markle és Harry herceg, amitől annyira fél a család.

Amerika egyik legnagyobb befolyású és legkedveltebb tévés személyisége, neki még a hercegi pár is szívesen adott interjút. Az már az előzetesből kiderült, hogy Harry herceg attól félt, a brit sajtó miatt Meghan is Diana sorsára jut. Meghan pedig nem érti, hogyan várhatják el tőlük, hogy hallgassanak, amikor a „cég” folyamatosan hamis információkat terjeszt róluk, sőt szerinte már nincs mit veszíteniük. Korábbi viccek, illetve mások megfogalmazásai alapján pedig egyértelmű, hogy a cég kifejezés a brit királyi családra értendő.

Oprah elképesztő összeget kap érte

Az egyik angol nyelvű lap beszámolja szerint Oprah Winfrey az interjúért összesen 7 és 9 millió dollár közötti összeget kap majd, míg a hercegi páros azt állítja, hogy semmit nem fizetnek nekik a műsorért.

Chrissy Teigen is kiállt Meghan mellett

A modell durván neki ment Twitteren a hercegnét támadóknak. Az hogy védelme alá vette Meghant valószínűleg nem véletlen, hiszen ő maga nemrégiben vetélt el, valószínűleg, emiatt is félti nagyon a gyönyörű terhes anyukát „Ezt a Meghan Markle-ös sz*rt túl közelinek érzem magamhoz. Ezek az emberek nem állnak meg addig, amíg el nem vetél. K*rvára hagyjátok abba!„ - írta felháborodva a közösségi médiáján a modell.

Zaklatással vádolják Meghant

Érdekes véletlen, hogy Meghan több volt alkalmazottja is mostanában vádolta meg zaklatással, ami mögött a hercegné a palota tevékenykedését sejti. A Buckingam-palota közleményt adott ki, ahol kifejtették, több volt alkalmazott és alkalmazott is zaklatással vádolja Meghan Markle-t, ezekben az ügyekben vizsgálatot indítanak. Állítólag a hercegné félelemben tartotta a palota személyzetét, sőt két asszisztense miatta távozott. Bennfentesek szerint minimum tíz királyi segítő áll a palota rendelkezésére, akik a hercegné kegyetlenségét hivatottak bizonyítani. Furcsa az eset, hiszen több ügy is évekkel ezelőtt történt, így valószínűsíthető, hogy az Oprah-interjú a kiváltó oka. Természetesen a vádak után sokan megvédték Meghant, állítva, hogy el sem tudják képzelni róla.

Harry is kapott

A herceg állítólag egyszer ráüvöltött a királynő öltöztetőjére, Angela Kellyre, amikor a nő Meghan esküvői tiarájának méretre szabásán fáradozott.

Meghan Diana sorsára juthat?

2019 októberében készült egy interjú Meghan Markle-lel, amiben elárulta, hogy már a herceggel való házasságkötés előtt jelezték neki: a brit média tönkre fogja tenni az életét, és akár Diana sorsára is juthat.

2020-ban visszaléptek

Az egész világot ledöbbentette, mikor visszaléptek az uralkodói feladatkörüktől. Akkor azt mondták, hogy pénzügyileg szeretnének függetlenedni a családtól, de Buckingham-palota nem egészen ugyanezt a magyarázatot adta. Úgy fogalmaztak, a tárgyalás a hercegi párral még mindig folyamatban van, majd felreppentek olyan információk is, miszerint a királyi családot érzékenyen érintette a bejelentés. Szerintük senkivel nem tárgyaltak a tervről, tehát tulajdonképpen szándékosan félrevezették a Buckingham-palotát. A királynő csúcstalálkozót hívott össze, de nem jutottak dűlőre.

- Annak ellenére, hogy azt szerettük volna, hogy teljes jogú tagjai maradjanak a családnak, elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a kívánságukat, hogy önálló család legyenek, miközben szeretnének az én családom megbecsült tagjai is maradni - mondta akkor a királynő, de újfent más információ jöttek a személyes beszámolókból, hiszen a hercegi pár azt az információt kapta, hogy többet nem képviselhetik a királynőt. Azt mondták nekik, hogy nem lehetséges, hogy mindkettő életből kapjanak. A herceg akkor elárulta, hogy nagyon szomorú, hogy le kell mondaniuk a királyi teendőikről, de nincsen más választásuk.

Hazugságok hálójában

Meghan hercegné azt állítja, hogy többször is hazugságokat állítottak róluk, Katalin cambridge-i hercegnét, Kamilla cornwalli hercegnét, valamint Károly herceget is meggyanúsította a valótlan történetek terjesztésével. Állítólag olyan sztorikat szivárogtattak ki a sajtónak, mint az, hogy Katalin sírva menekül el Harry és Meghan 2018-as esküvői ruhapróbájáról.





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás