RETRO RÁDIÓ

Salamon, a jós mosómedve megmondta, mit játszik ma a Fradi a Juve ellen





Ő itt Salamon, a Metropol focirajongó jósa. Azt kértük, hogy tippelje meg az esti Ferenváros-Juventus BL-meccs eredményét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.04.
Fradi-meccs

Salamon, a mosómedve már két meccs eredményét is megjósolta nekünk, igaz, eddig nem túl nagy sikerrel... A Barcelona ellen hatalmas meglepetést, Fradi-győzelmet jósolt, de sajnos 5-1-re kikaptunk a spanyol sztárcsapattól. A múlt héten úgy vélte, hogy a Ferencváros alulmarad a Dinamo Kijevvel szemben. Nem sok hiányzott, mert csak a végén egyenlítettünk, de aztán a meccs végül döntetlen lett, sőt a végjátékban inkább nekünk volt esélyünk a győzelemre...

Nem baj, Salamon nem adja fel! Ma este szintén lesz miért izgulni, ugyanis a Ferencváros és a Juventus csap össze a Bajnokok Ligája újabb csoportmérkőzésén. A Budakeszi Vadasparkban élő mosómedve most sem rettent meg a feladattól, újra bátran igent mondott a megkeresésünkre! Letettünk hát egy papírt a kis jósunk elé, rajta a csapatok nevével, és egy kis elemózsiával. Majd azt mondtuk: „Bölcs Salamon, tekints a jövőbe! Edd meg először azt a jutalomfalatot, amelyik csapat ma este győzni fog”. A mosómedve ekkor felmászott a mindent eldöntő asztalra, és sajnos a Juventus felé vette az irányt... A jutalomfalatot egy szempillantás alatt behabzsolta, de biztatásképp átballagott a Ferencváros oldalára, és ott is falatozott egy kicsit. Majd mint aki jól végezte dolgát, hátat fordított, és szép komótosan elballagott. A fogadóirodák és a szakértők is azt gondolják az esélyekről, mint Salamon, de mi nagyon örülnénk, ha tévedne, és legalább egy döntetlent kihúznánk az olasz sztárcsapat ellen...

Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs

A cuki jós még velünk marad

Salamon nem utoljára tippelt nekünk. A mosómedve legközelebb a jövő heti Magyarország-Izland meccs eredményét fogja megjósolni, ami nagyon fontos, hisz ezen múlik, hogy kijutunk-e az Európa-bajnokságra. Bízzunk a legjobbakban!

Miért mosómedve?

A mosómedve nem mos, és még csak nem is medve – erről Jóba Katalin, Salamon trénere mesélt a Metropolnak.

Kezdetben azt hitték, hogy a vízben tapicskolva megmossa az ételét, de aztán kiderült, hogy az ügyes kis tappancsaival ott is csak élelmet keres – árulta el Katalin. Hozzátette: a medvefélék családjához pedig egyáltalán semmi köze, az állat a mosómedvefélék családjába tartozik.

Ez is érdekelhet:





Ezeket olvastad már?
Dárdai gratulált az utódjelöltjének: "Ha Pál nem csinálja tovább..."

Dárdai gratulált az utódjelöltjének: "Ha Pál nem csinálja tovább..."

Óriási változások a Fradinál, ők távozhatnak a klubtól

Óriási változások a Fradinál, ők távozhatnak a klubtól

Szuper hírt kapott Marco Rossi: több válogatott focistája álma válhat valóra

Szuper hírt kapott Marco Rossi: több válogatott focistája álma válhat valóra

Örömhírrel jelentkezett a Fradi-edző Sztankovics fia

Örömhírrel jelentkezett a Fradi-edző Sztankovics fia

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás