Kubatov Gábor üzent a dráma után, a Fradi játékosai sem boldogok

A vártnál sokkal nehezebben jutott be a Ferencváros focicsapata az Európa-liga-csoportkörbe. Kubatov Gábor klubelnök sem volt maradéktalanul elégedett.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.
Fradi Európa-liga csoportkör Dibusz Dénes

Kiemelkedő eredményt ért el a Ferencváros focicsapata Európában. Még régen sokszor csak álmodoztak a magyar csapatok a főtábláról, a Fradi most sorozatban hatodszor jutott be valamelyik kupasorozat csoportkörébe. Igaz, most ehhez vért kellett izzadni a jóval szerényebb képességű Borac ellen. A gárda a hazai 0-0 után Boszniában is 0-0-ra végzett, sőt, a hosszabbításban hátrányba is került. Csak a hazaiak kapusának, illetve a tizenegyespárbajnak köszönheti a Ferencváros, hogy ott lesz az Európa-liga csoportkörében, nem pedig a konferencialigára kell készülnie.

Kubatov Gábor klubelnök már a meccs után jelezte, elégedett az eredménnyel, de még rengeteg munka vár rájuk.

Megvan az Európa-liga-főtábla. A sírból hoztuk vissza, rengeteg munka vár még ránk!

– írta közösségi oldalán a klubelnök.

A Fradi csapatkapitánya, a kapus Dibusz Dénes sem ünnepelt önfeledten.

– Kellően önkritikusnak kell lenni. 180 perc alatt nem sikerült betalálni a kapuba. Igazából a 90 percet kapura lövés nélkül hoztuk le. A hosszabbításban hátrányba kerültünk, nehéz helyzetbe hoztuk magunkat – idézi az Origo a kapust.

Küzdöttünk, ezt nem érheti kritika, de nem játszottunk jól. A tizenegyeseknél Fortuna mellénk állt, de jobban is rúgtuk a tizenegyeseket.

Az Európa-liga csoportkörének párosítását pénteken 13 órától sorsolják.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás