Lehullt a lepel: ez volt az ára Tom Cruise olimpiai szereplésének

A filmsztár produkciója a záróceremónia fénypontja volt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.14.
Tom Cruise Olimpia 2024 feltétel Párizs 2024

Hiába tudták, sejtették többen is, hogy Tom Cruise lesz a párizsi olimpia fináléjának egyik szenzációja, a hollywoodi sztár produkciója elképesztően jól sikerült, most pedig kiderült, mi volt az ára, hogy a Mission: Impossible-filmek sztárja igent mondjon az ötletes forgatókönyvre.  

Tom Cruise egyetlen dolgot kért a párizsi olimpia záróceremóniáján történő szereplésért (Fotó: JUNG YEON-JE / AFP)

Tom Cruise a mozik akciófilmes világából a sportvilág egyik legfontosabb eseményébe ugrott fejest, amikor a mélybe ereszkedett a Stade du France-ról, majd a stadionba érkezve áthatolt a tömegen, magához vette a hivatalos olimpiai zászlót Los Angeles polgármesterétől, Karen Basstól, illetve az olimpikon Simone Bilestől. Motorra pattanva keresztülhajtott a francia fővároson egészen a reptérig, ahol egy repülőgépre felkaptatva útra kelt és meg sem állt az Egyesült Államok nyugati partjáig, ám leszállás helyett ejtőernyős ugrással érkezett meg a Hollywood felirat környékére. A Hollywood felirat két o-betűje kapott még hármat, melyek színekbe borulva kiadták az olimpiai öt karikát, hiszen Los Angeles biztosítja majd a 2028-as nyári olimpiai játékok helyszíneit.

A Life.hu arról ír, hogy a szervezők örömére Tom Cruise elsőre rábólintott a felkérésre, még a gázsiról is lemondott, mindössze egy kikötése akadt. „Benne vagyok. De csak akkor vállalom, ha mindent én csinálhatok” – közölte Tom Cruise a szervezőkkel. „Befejezte a Mission: Impossible forgatását este 6-kor Londonban, és repülőre szállt. Hajnali 4-kor landolt Los Angelesben, és leforgatta azt a jelenetet, amikor felszáll egy gépre” – árulták el a bennfentesek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás