Szerelmes nyaralás és váratlan lánykérés, így ünnepelnek a párizsi olimpia magyar hősei

Megérdemelt pihenőjüket töltik a párizsi olimpia után a játékok magyar hősei. A legnagyobb meglepetés a bronzérmes Major Veronikát érte.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.08.21.
Párizs Magyar Olimpiai Bizottság sportoló eljegyzés

Megérdemelt pihenőjüket töltik Párizs magyar hősei. A 2024-es olimpián szereplő sportolók hónapokat, éveket készültek a nagy eseményre, ezért most a szokottnál több szabadidőt kaptak. Van, aki a feleségével, van, aki a szerelmével nyaral, de olyan is akadt, akinek a kezét éppen Párizsban kérték meg. A sportlövők között brozérmet szerző Major Veronikát Párizsban érte a meglepetés.

MAJOR Veronika
Női sportpisztolyban lett harmadik Major Veronika Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

A sportlövő szerelmével az olimpia után visszatért Párizsba, s 13 nappal a dobogós szereplés után itt kérte meg a lány kezét. Milán az Eiffel-toronyban látta elérkezettnek a pillanatot, Veronika természetesen igent mondott.

A 10 kilométeres úszásban olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf tavaly szintén Párizsban kérte meg szerelme kezét. Decemberben meg is volt az esküvő, most Kata és Kristóf a Bosznia-Hercegovinában kapcsolódott ki. Természetesen a vízparton...

Rasovszkyhoz hasonlóan szintén a Szajnában ért el szenzációs eredményt Betlehem Dávid és Fábián Bettina. Dávid Rasóval együtt állhatott a dobogóra, hiszen harmadik lett. A női mezőnyben Bettina szenzációs úszással az ötödik helyen ért célba. Később mindketten rosszul lettek, a szennyezett Szajna után kórházban kötöttek ki. Szerencsére már felépültek, s mivel az életben egy párt alkotnak, együtt utaztak Mallorcára.

Kapás Boglárka utolsó olimpiáján a középdöntőig jutott Párizsban, csakúgy mint férje, Telegdy Ádám. A fiatalok régi álmukat váltották valóra azzal, hogy Londonban élőben megnézték Taylor Swift koncertjét.

A sportolók kikapcsolódásáról a Magyar Olimpiai Bizottság készített képösszeállítást az Instagramon, a legelső képen az öttusázóbajnok Gulyás Michelle a szaunába vitte az aranyérmét.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás