Meg kell a szívnek szakadnia, ezt tervezte Varga Barnabás a meccs után

Feláldozta testi épségét a vállogatott sikeréért, falujában is hősként ünneplik a magyar válogatott csatárát.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.06.24.
Varga Barnabás foci Eb 2024 Európa

Varga Barnabás mindig is egy harcos volt a futballpályán, nem ismert elveszett labdát, egyetlen meccs sem volt lefutott számára. A magyar válogatott és a Ferencváros csatára az utóbbi két évben gólkirály lett az NB I-ben, s arra készült, hogy esetleg külföldön próbálja ki magát. Az Eb jól kezdődött a számára, Svájc ellen gólt is szerzett, a skótok ellen azonban jött a dráma: egy borzalmas ütközés után minden bizonytalan volt, semmit nem tudhattunk Varga Barnabás állapotáról. Később kiderült agyrázkódása mellett eltört az arccsontja. 

MIR_8528
Mindenki érezte, nagy a baj

A Vaol.hu információja szerint Varga még ebben a helyzetben is arra gondolt, hogy segíthessen a válogatotton. Azt tervezte, hogy maszkban pályára lép, amennyiben nyolcaddöntőt játszik a csapat. A hír hallatán összetört, lelkileg megviselte, hogy műteni kell, s számára itt véget is ért az Európa-bajnokság.

 

VARGA Barnabás; SZOBOSZLAI Dominik; MILOS, Kerkez
Varga Barnabáshoz először a csapattársak érkeztek segíteni Fotó: Koszticsák Szilárd

Szintén a Vaol járt Varga falujában, Szentpéterfán, ahol a helyiek büszkék a labdarúgóra. Állítják, "Barni" feláldozta a testi épségét is a válogatott sikeréért.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás