"Nem keresett onnan senki" - szomorúan üzent Újpestre az olimpiai bajnok magyar legenda

Dunai Antal olimpiai bajnok labarúgó a válogatott teljesítményével elégedett, imádott klubjával azonban nem. A mai napig szívesen segítene az Újpestnek.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.06.05.
Szoboszlai Dominik Dunai Antal foci Eb 2024 sportfogadás Marco Rossi

Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó már most Eb-lázban van. A 81 éves legenda alig várja, hogy a televízió előtt szurkolhasson Marco Rossi együttesének a németországi Eb-n. A szakember szerint a keretünk lehetne erősebb, de a mutatott játékkal az elmúlt években nem volt baj.

- A közelmúltban mutatott jó játékkal, és a lelkes közönség támogatásával meglehet a csoportból való továbbjutás Marco Rossi csapata számára

- mondta az Origónak adott interjúban Dunai Antal, aki a keretről kijelentette, hogy nyilvánvalóan jobb lenne, ha lenne még néhány, olyan magas szinten és olyan híres csapatban játszó focista, mint Szoboszlai Dominik (Liverpool), de így is egy erős csapat állt össze az utóbbi időszakban. 

Dunai Antal 81 évesen is dolgozna a fociban Fotó: Szabó Miklós

A válogatottal tehát elégedett, imádott klubjával azonban nem. A lila-fehéreknek tavasszal az NB I-es tagságuk miatt is aggódniuk kellett, jelenleg még edzője sincs a klubnak. Dunai elmondta, ha tudna, akkor segítene.

- Azt nem állítom, hogy az edzősködést elvállalnám, de szerintem 

tanácsadói szerepben, vagy a fiatal tehetségek felfedezésében még tudnék a klub hasznára lenni. Ám sajnos nem keresett meg onnan senki. 

Pedig biztos vagyok benne, hogy az akadémián sok-sok olyan gyermek van, aki a megfelelő odafigyeléssel felkerülhetne az első csapatba. És akkor nem kellene egy Újpest-Fradi derbit úgy nézni, hogy alig néhány magyar játékos szerepel a két csapatban.

A Dunai Antallal készített interjút ide kattintva olvashatod el. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás