Szoboszlaiék nagy verést kaptak; Dárdai berlini karrierje balhés véget érhet





A Liverpool csütörtökön odahaza kapott nagy verést a labdarúgó Európa-ligában, míg Dárdai Pál jövője képlékeny Berlinben. A Metropol heti legolvasottabb sportcikkei közül válogattunk.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.04.14.
Kleinheisler László Szoboszlai Dominik Dárdai Pál sportfogadás

Először kapott ki az idényben odahaza a Liverpool labdarúgócsapata. A gárda az Európa-liga negyeddöntőjének csütörtöki első meccsén szenvedett súlyos vereséget az Anfield Roadon, ahol az olasz Atalanta nyert 3-0-ra. Szoboszlai Dominik csereként kapott lehetőséget, a szünetben állt be egygólos hátrányban, segíteni ő sem tudott. A meccs visszavágóját csütörtökön Bergamóban játsszák.

Fájhat Szoboszlai feje a büntetőpontok miatt: még egy ilyen gyorshajtás és fél évig nem vezethet
Szoboszlaiék nagy verést kaptak az Atalantától Fotó: AFP

Nem jó a hangulat Berlinben, ahol a Hertha öt fordulóval a Bundesliga másodosztályának vége előtt gyakorlatilag elvesztette esélyét feljutásra. Dárdai Pál vezetőedzőnek nyáron lejár a szerződése, sajtóhírek szerint az amerikai befektetőcsoport nem vele folytatná, ráadásul a magyar szakember az egyik sajtótájékoztatóról ingerülten távozott. Mi lesz Dárdaival? Visszatérhet a Hertha utánpótlásához vagy esetleg hazafelé, Magyarországra veszi az irányt? Többek között erről beszélgettünk a Magyar Nemzet, az Origo és a Metropol podcastjében, a Látható Légió ötödik adásában.

Óriási volt az optimizmus a Hajduk Splitnél, hogy 19 év után ismét horvát bajnok lehet. Az álom azonban elúszóban, ez pedig hatással lehet Kleinheisler László jövőjére is. A 30 éves középpályás nem számít alapembernek Splitben, de rendszeres játéklehetőséghez jut. Csak kölcsönben szerepel a Hajduknál, így az idény végén nagy valószínűséggel visszakerül majd a Panathinaikoszhoz, ahol nem számolnak vele. Könnyen lehet, hogy az Európa-bajnokság után új csapat után nézhet. Tehát szüksége lesz egy jó szereplésre az Eb-n.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás